[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Bobry47
Forum Index » Profile for Bobry47 » Messages posted by Bobry47

Vand sau schimb o Nimphea Micrantha de +50 cm are cred 8-9 frunze ,recent am taiat 3-4 (prea mari)
O dau cu 30 lei sau schimb cu alte plante,altceva,de preferabil in Baia Mare
Anunt valabil 7 zile ,dupa care o decapitez

Multumesc

Bogdan
Salutare....

Stiu ca a trecut 3 ani de la acest topic dar eu incerc..Nu mai ai de vanzare Aponogeton Crispus?sau chiar Nimphea Red?

Merci

o zi buna
Buna Ziua

M-ar intresa urmatoarele plante

barclaya longifolia red 4-5buc

aponogeton crispus (normal sau Red) sau ulvaceus 2-3buc

Nymphea Lotus Red 2-3 buc

cate bucati iau ,e in functie de oferta,de preferabil din Transilvania

Multumesc

O zi buna
Citez "Deci ...? Ma duc peste ala de la Hb (de acolo am luat dracaena) ?"

Offtopic .Nu are angajatul nici o vina...stai sa vezi ce plante frumoase am luat de la Animax ...vreo 7-8 buc Spathiphyllum wallisii si Syngonium white butterfly nu imi erau cunoscute si asa frumoase stateau acolo in acvariu...pe cand citesc pe net de ele...sunt emerse traiesc 3-4 luni .Acum ii filez si de vad ca mai vand fara sa specifice ca sunt plante emerse i-am ars

O zi buna
Bine ai venit!
La volumul acela de apa s-ar preta ,pentru a da culoare, pesti de dimensiuni mici gen Neoni,Rasbora,Tetra etc...sau Sumatrani,Moly,Xipho sau poate 2-4 scalari (cam nerecomadabil) cu cat sunt pesti mai mari la maturiate cu atat bagi mai putini.Eu as merge pe mai multi si mai mici...dejectii mai putine....sper ca nu te-ai gandit la carasica iti trebe abonament la firma lui Prigoana.

O zi deosebita
stefanp wrote:Bine ai venit gradinare !

Niste detalii despre bazin/bazine nu ne dai? Si niste poze?

Am doua bazine unul de 80/35/40 si unul de 100/50/50 care il resetez acum cu plante nepretentioase,lumina medie si fara substrat ca vreau niste puiuti de discus (acum combin buturugile cu pietrele..pe uscat)
In ala mai mic plantele sunt la gramada....dar am sa il eliberez pe parcurs ce imi mai fac inca un bazin.Pe vremuri am avut clasicul stativ metalic cu 4 etaje cate doua acvarii per nivel....

Am sa mai pun si pe parcurs poze care mi se par mai interesante,,Multumesc de primire!

Salut,ma numesc Bogdan am 36 ani ,sunt indragostit de acvaristica din 92 ,plantele ocupa un loc special in sufletul meu.As dori sa ma alatur si eu discutilor atat de interesante!
Multumesc

Forum Index » Profile for Bobry47 » Messages posted by Bobry47
Go to: