| Message |
|
|
|
Nu il vrea nimeni ?
Cu cea mai mare parere de rau , va ajunge in lac in ior !
|
 |
|
|
|
PH metru rezervat pana maine !
|
 |
|
|
|
Piatra s-a dat !
Valabil PH metru .
|
 |
|
|
|
Refractometrul , de fapt este PHmetru - greseala mea .
Piatra rezervata pana maine !
|
 |
|
|
Oferta de sarbatori :
Piatra uscata , fosta vie , din acvariul meu , 3kg , 30ron/kg
Ph meter nou sigilat , dual display Ph+temperatura , waterproof , autocalibrare , solutii calibrare , 150ron
|
 |
|
|
Donez urgent 1 buc cichlida Julidochromis regani kipilli in bucuresti . 0720763797
|
 |
|
|
|
Multumesc pentru gazduire , se poate inchide !
Anemonele au ajuns la colegul Ciprian .
|
 |
|
|
|
Din pacate nu am un vas asa mare . Insa daca le vrei neaparat , incerc sa cumpar o cutie de alimente de la ikea sau de undeva , ca sa le pot trimite ! Sau , pot sa le desprind , le pun in punga , bolovanul separat , si mai departe te descurci !
Daca gasim pe cineva care are drum spre tine ar fi mult mai easy ! Sau daca mergi in concediu la mare , la intoarcere treci prin bucuresti .
|
 |
|
|
|
Pt um02122 : multumesc pt informatie ! Vad ca stii ca anemonele se desprind foarte usor ! Dar stii ca este mai greu cu lipitul ????
Aceste anemone s-au plimbat in 2 acvarii , dar cu aceasta piatra !!!! Eu cui le dau , vreau sa le dau cu bolovan cu tot , sa nu se plimbe prin acvariul cumparatorului !
Ciprian nu a specificat ca vrea doar anemonele !!!!
Aviz doritorilor : pot sa le desprind si sa le dau separat de bolovan sau la bucata !!!
|
 |
|
|
|
Salut ! Nu ma deranjeaza sa le pun la un autobuz de moldova , asa cum nu m-ar fi deranjat nici pentru un alt coleg din bistrita !
Personal am o jena , din cauza bolovanului care poate intepa punga ! ( Am patit asa ceva , norocul meu ca eram aproape de casa ) .
Daca ai variante , solutii , cu cea mai mare placere !
|
 |
|
|
|
Reducere 20% !
|
 |
|
|
Din cauza unor restructurari in acvariu , vand doua anemone viridis , sanatoase , mancacioase si cuminti ( s-au cocotzat pe o piatra si acolo stau , deasupra tuturor ).
Pretul pentru doua anemone si piatra pe care stau este 100 ron . Se vor ridica din zona Titan.
0720763797
|
 |
|
|
|
Saptamana aceasta reducere :
150 ron - PH metru
80 ron - Controler pompe valuri
50 ron - Incalzitor acvariu
|
 |
|
|
|
Reducere 20% PH meter !
|
 |
|
|
|
Update pret : reducere 10% !
|
 |
|
|
Frunze catappa dennerle 12 frunze in cutie - 15 ron .
0720.763.797
|
 |
|
|
Ca orice acvarist inflacarat, in febra cumparaturilor , si eu am achizitionat diverse pe care nu le-am folosit si nici nu cred ca le voi folosi !
Ca urmare :
PH metru cu ATC ,nou -sigilat , display dual - temp/ph , waterproof , calibrare in 3 puncte , 3 plicuri solutie calibrare incluse , plus 2 bonus - 200 ron .
Controler 2 pompe valuri Boyu , nou , nefolosit , timp reglabil pentru fiecare pompa 5 sec - 10 min - 100 ron
Incalzitor Aquael Comfort Zone 300W , cu termostat , folosit 2 zile - 65 ron .
0720.763.797
|
 |
|
|
|
La rugamintea unui prieten , postez eu pentru vanzare sau schimb cu diversi corali 2 anemone viridis si 2 anemone actinia equina .
|
 |
|
|
In urma unei curatenii radicale , au rezultat urmatoarele :
- cryptocoryne wendtii green 2 tufe mari - 25 ron/tufa , 4 ron/planta
- monosolenium tenerum ( amestecat cu flame moss ) 2 poturi aprox. 15x15cm - 15ron/pot
- flame moss 2 poturi aprox 15x15cm - 20 ron/pot
- nymphaea lotus red : 2 plante (una mare ,una mica) - 10 ron/planta
Toate plantele sunt crescute natural , fara aditii !!!! Nu au alge !!!

|
 |
|
|
|
Uf ! Dane , nu stiam in ce stadiu mai esti cu acvariul ! Daca s-a terminat faza cu ciclarea !
Momentan rezervat Reefer . Daca nu se leaga , esti pe lista !
|
 |
|
|