Salutare tuturor !
Pentru cine nu ma cunoaste , sunt Alin .
Sunt la al doilea acvariu .
Ca oricarui acvarist pasionat , si mie mi s-a intamplat la fel : acvariul vechi a intrat la apa si s-a facut foarte mic pentru stocul meu de corali . Asa ca am facut un upgrade la volumul de apa : l-am dublat !!!! De la 30l la 60l

! Nu fiti carcotasi !
Povestea , de fapt este alta ! Am fost "intr-una din zilele acelea" cand am vrut sa renunt la acvariu . Baiatul meu a vrut sa aiba grija de el si sa nu-l desfiintez de tot . Ca orice tanar , s-a bucurat de noua jucarie o perioada , dupa care .......s-a produs inevitabilul . Aproape toata fauna a decedat !

asta in interval de o saptamana !!!! Asa ca a trebuit sa dau drumul la proiectul gandit acum doi ani , asa pe nepusa masa , cu munca pana la ora doua noaptea ! ( spalat nisip , filtre , pompe , corali ....)
In fine cam asa arata noul acvariu dupa 4 zile , in care am tras din greu sa-l stabilizez si sa-l aduc in parametri .
![]()
[IMG]http://i951.photobucket.com/albums/ad360/alincirstian/Acvariu%20sarat/9E130B64-38D2-4883-9964-7471D8C0642E_zps9egc1vs1.jpg" alt="image" />[/img]