[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: dexlink
Forum Index » Profile for dexlink » Messages posted by dexlink
1) Acvariu nano "Aquael Mini" din plexiglass turnat (nu are imbinari)
- volum 15l (dimensiuni 35x25x20cm)
- capac cu iluminare lampa 7w
- sistem filtare inclus in capac 50l/h

2) Filtru Hang-On (cascada) SandMan - made in USA
- 3 tipuri de filtrare (mecanica, biologica si chimica)
- folosit mai putin de 4 luni
- ofer medii filtrante: pentru filtrarea biologica (biobals + simporax) si vata perlon pentru filtrare mecanica
Informatii pot fi gasite aici: http://salvex.com/listings/listing_detail.cfm?aucID=182938297

3) Hranitor Automat circular (cu 14 cupe)
- 1-4 mese pe zi, la orele preferate
- potrivit pentru un acvariu de lana la 150-180L cu numar obisnuit de vietuitoare (nu suprapopulat)

Acvariu - 100 Ron
Filtru - 60 Ron
Hranitor - 50 Ron

Toate 180 Ron

Produsele nu mai sunt acoperite de garantie, dar am inclusiv cutiile in care au fost achizitionate!

Acept schimburi cu hranitor automat (mai mare decat cel pe care il vand) sau sistem CO2

Detalii pe PM!

image
image

Multumesc Acvarist.ro!
dexlink wrote:Vand juvenili de "Marbled crayfish" 4 ron/buc sau 30ron/10 buc

Accept si schimburi cu
- pesti de apa dulce (exceptand vivipari, ciclide, carasi)
- nevertebrate (exceptand RCS, melanois tuberculata sau pomacea)
- plante nepretentioase (exceptand valisneria)
- mancare pesti
- Filtru Hang-on
- alte lucruri din acvaristica

Detalii despre aceasta specie, pot fi gasite pe site-ul dedicat http://www.marbledcrayfish.com/

Se ridica din zona Obor.

Disponibilitate pentru inca 2-3 pachete de 10 sau la bucata / schimb!
Inca disponibili!

Astept oferte de schimb!
Vand juvenili de "Marbled crayfish" 4 ron/buc sau 30ron/10 buc

Accept si schimburi cu
- pesti de apa dulce (exceptand vivipari, ciclide, carasi)
- nevertebrate (exceptand RCS, melanois tuberculata sau pomacea)
- plante nepretentioase (exceptand valisneria)
- mancare pesti
- Filtru Hang-on
- alte lucruri din acvaristica

Detalii despre aceasta specie, pot fi gasite pe site-ul dedicat http://www.marbledcrayfish.com/

Se ridica din zona Obor.
monoceros wrote:Asa am sperat si eu cand i-am cumparat ca ar putea fi o pereche (femela poza1 si masculul poza2).
Pestii au urmatoarele dimensiuni:
~ 7cm - cel din poza1
~ 6cm - cel din poza2

Ambele sunt femele!
Bogdan_Musat wrote:
mariaienesel wrote:...
1.As vrea sa inmultesc hoplo ...

Uite aici un filmulet care te poate ajuta

Foarte bun filmuletul!

Multumim!
viorel11 wrote:Am omis un lucru.... Eu tin femele care trebuiesc sa "nasca" in maternitate.... Asta s-a intamplat acum 2-3 sapt nu mai stiu sigur.... Ma uitam la ea si asteptam s-a "nasca" si de odata i-a curs din zona anala un lichid ca uleiul.... si dupa ce m-am mai uiata in maternitate am vazut ceva de genul une icre....de culoare verde.....

Esti sigur ca e Guppy?
Asta suna a avort spontan
Nu se mai vad pozele!
exp wrote:Nu este cam mic un acvariu de 10L? Accesoriile si pietrisul ocupa spatiu, ii mai ramane loc macar sa se intoarca? Nu de altceva dar poti sa iesi mai ieftin cu un betta impaiat sau desenat, s-ar misca la fel de mult...
Normal ca este nevoie de incalzitor, in majoritatea camerelor variaza temperatura zi/noapte sau cand aerisesti, iar variatiile de temperatura nu sunt sanatoase. Litrajul mic face si el temp sa varieze mai usor.

Cred ca intrebarea nu era si pentru cei care dau raspunsuri la misto! Orice intrebare vine din nestiinta si cu nu toti ne nastem invatati, incercam sa descoperim dverse lucruri.
Nu vad motivul pentru care dai raspunsuri zeflemiste.

Raspunsul asteptat, a fost deja dat. E nevoie de incalzitor in functie de temperatura si de variatia acesteia in locatia in care ai acvariul.
alnorpm wrote:Am 10 macropodus intr-un acvariu comun , au crescut impreuna cu guppy ,sifo ,molly ,zebre, nu am avut nici odata probleme de incaierare intr-e ei sau cu alte specii, chiar pot sa afirm ca simt putin speriosi, dar asta nu inseamna ca si specia e asa.

Confirm!

Nu sunt pesti agresivi cu alte specii, insa masculii se mai contraza intre ei, mai ales in perioada de imperechere!
Sa vezi asta pe viu! E foarte spectaculos! SUnt niste pesti extraordinari!
Din experienta proprie, se intleg ok cu scalarii.
Am 2 perechi de leeri, care au convietuit cu mai multe serii de scalari si niciodata nu am vazut semne de agresiune intre ei. Asta nu inseamna ca nu mai sunt si nebuni
Multumesc!!!

Crevetii s-au adaptat de minune pe langa ceilalti colegi si au inceput distractia
Am eu o cioata frumoasa, dar a stat scoasa din acvariu si sa evaporat apa din ea, deci mai trebuie fiarta iar.
Vreau 25 ron sau schimb cu ceva de acvaristica (exclus vivipari)

image
Multumesc si eu! Scalarii sunt superbri, iar MishuM e un tip pe cinste!

Forum Index » Profile for dexlink » Messages posted by dexlink
Go to: