| Message |
|
|
am plantat provizoriu, in zona in care stiu ca nu mai pun pietre, toate plantele ce mi-au mai ramas ...

|
 |
|
|
incerc ....
am pus o parte din nisip Aqua Medic, ocazie cu care am tulburat apa:

|
 |
|
|
reset
ziua 1:

|
 |
|
|
|
HC cuba 10 lei pot 5x5 cmp
Staurogyne Repens 1 leu/fir
info PM sau 0744599663
|
 |
|
|
|
info PM sau 0744599663
|
 |
|
|
|
info PM sau 0744599663
|
 |
|
|
|
|
 |
|
|
|
asta de acum are cam 4-6 saptamani (in functie de cum am replantat, iar replantatul il faceam pe masura ce dadeam din HC cuba),
mai exact partea din dreapta are 6 saptamanai, zona centrala 5 saptamani iar zona din stanga 4 saptamani
PS: in postul anterior se observa mai bine diferenta dintre partea stanga (cu HC cuba crescuta doar 2 saptamani) si cea dreapta (mai bine crescuta in 3-4 saptamani)
|
 |
|
|
|
|
 |
|
|
pai la temperatura camerei, bolul e pe biroul meu, sub veioza de birou de 4W PL (nu e lampa speciala)
am uitat sa fac poze, de fapt am fost foarte comod, mi-a fost lene sa aranjez biroul sa nu se vada dezordinea de pe el
oricum, in ziua in care am desfiintat aranjamentul (29.06.2015), am facut o poza:
deci, aranjamentul actual are peste 3 luni ......
in general arata bine, m-am axat de data aceasta pe staurogyne .... care merg bine,
dar la unele plantute frunzulitele nou iesite au ramas cam spalacite, de un verde deschis spre galben chiar
poze 11.10.2015:
|
 |
|
|
aranjamentul nou mai asteapta cam 2 luni ..
am observat la ultima tura de HC cuba, ca aceasta a crescut ceva mai anemic, cu tulpini mai scurte si mai subtiri,
chiar daca aveam 0.7 W/l + reflectoare si CO2 din greu ......
am schimbat 2 tuburi (care erau vechi de cca 2-3 ani) cu altele vechi de 0,5-1 ani, iar al 3-lea l-am inlocuit cu unul nou,
de asemenea, din HC ramas, am replantat, diferentele date de noile tuburi se vad deja, partea stanga are 2 saptamani, partea dreapta 3 saptamani

|
 |
|
|
|
donez 1 SAE matur (1 an si cateva luni), doar Cluj
|
 |
|
|
vand gazon HC cuba
pot 5x5 cmp 10 lei
PM sau 0744-599663
|
 |
|
|
|
Predeal, zona partia Clabucet ...... de unde prorneste telescaunul
|
 |
|
|
in curand acvariul se va desface .......
poate ultimele poze:
ne pregatim de un nou setup, cam aceleasi plante, dar ....
si ceva roci .... fake Seiryu de Romania, cca. 60 kg culese in aceasta vara

|
 |
|
|
|
|
 |
|
|
invazia HC

|
 |
|
|
|
un aranjament frumos, asa cum ne-ai obisnuit,
si un + pentru frumoasa descriere
|
 |
|
|
|
|
 |
|
|
mda, a fost ..... acum arata dezolant, am dat de alt necaz: am pus la un moment dat prea multa apa, iar la cateva zile am vazut ca s-a format un mucegai de culoare gri deschis, ca un puf, pe tot HC si staurogyne, iar in alte cateva zile, acestea s-au topit in totalitate ... in schimb hedyotis salzmannii n-a avut nimic de suferit, a crescut doar, aratand acum mult mai firav
deh, din greseli mai invatam .......
asa ca am inceput replantarea de HC si o luam de la inceput:

|
 |
|
|