[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: laurentiuvl
Forum Index » Profile for laurentiuvl » Messages posted by laurentiuvl
acvariu juwel lido 120 coplect echipat+reflectoare juwel+plante, pietris tot ce se vede in poze/pret 700le image

Uploaded with ImageShack.us image

Uploaded with ImageShack.us /detali la nr de tel 0747908866 sau pe pm
arata tare bine/poti sa detaliezi putin?din ce e facuta,iluminare....
se poate inchide multumesc
dimensiuni acvariu- 55/45/45
100lei toate inclusiv cea mare
ultimul pret 60lei
pret nou 80lei
vand acvariu complet echipat,fara incalzitor/acvariu este facut din sticla clara de 8mm lipit cu silicon bisson/ filtru este un aqua clear50 pentru acvarii intre 76-190litri,debit757l/h filtru are 1luna de functionare,dovada o fac cu bonul si garantia/acvariul tot cam o luna \iluminarea-veioza arhitect cu bec economic osram waramlighte /pachetul complet 200lei imagettp://img194.imageshack.us image
vand filtru eheim 2048 folosit 1an/ mai are garantie inca 2ani[am bonul de unde l am cumparat si certificatul de garantie]pret 150lei/rel la nr de tel 0747908866 sau pe pm
in mod normal daca e lipit bine cel putin 7 ani nu ar trebui sa ai probleme/acum depinde si ce tip de silicon a folosit
pret nou 85lei
vand cascada terariu Natural watherfal-Large de la EXO TERA /pret 100 lei image image
are inaltimea de 40cm
nu am mai pus poze pana acum si m am gandit ca punand nu mi ar strica sa primesc un sfat o sugestie...astept pareri de la voi
image image canturi slefuite in partea de sus in u
cateva poze din acvariile mele image image image image image image image image
image image image image image image image image image
image
da am sa pun si poze
vand buturugi vita de vie fierte, tratate/le am avut intr un acvariu deci nu elimina tanin/100lei toate/cea mare o vand separat 60lei

Forum Index » Profile for laurentiuvl » Messages posted by laurentiuvl
Go to: