[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: dzsenci
Forum Index » Profile for dzsenci » Messages posted by dzsenci
Asa mi sa spus ca a fost folosit in acvariu . Sper sa nu am probleme cu el
.
Help . Vita de via pluteste pe apa nu o pot fixa
Asa arata acuma acvariul . Fara vita de vie .ia urmeaza a fi pus maine.
[img]http://img26.imageshack.us/img26/6582/kp028xj9.th.jpg" alt="image" />[/img]

Scuze daca e prea mare poza
Cu co2 eu ma-m gandit sa experimentez acum cat nu am pesti in acvariu nu cumva sa sa scada prea mult ph-ul si sa devin "exterminator"
minnardy wrote:CO2 da, fertilizant mai incetuc...lasa cateva saptamani, vreo 3, fara. Ca ai si substrat pentru plante, banuiesc.

Nu am decat substrat de nisip 1-3mm .

Asa mi sa spus ca a mai stat in acvariu .
Si eu care credeam ca am citit destul smilie . Din prima zi de ciclare am introdus feropoll 24 . Asta sa intamplat pe 7 feb . am sa intrerup fertilizarea pt "acomodare " Am observat ca unele plante incep sa se dezvolte , altele parca stau pe loc . Cu neonu stau rau , tra sa fac ceva sa mai introduc unu , ca daca nu reusesc cred ca va trebui sa-mi fac un capac sau sa-l inalt pe asta .
Mama ce incet trece ciclarea . :-) Imi cam lipsesc pestisorii.
O alt aintrebare . In timpul ciclarii se poate introduce co2 pt plante si feropoll 24?
Am primit ceva crengi de vita de vie care erau fierte , tratate , dar am mai gasit pe ea coaja . Am curatato si il fierb de vreo 2-3 ore . Apa este foarte putin rosiatica foarte -foarte putin . Tra sa-l mai fierb sau pot sa-l bag in acvariu.
andreic wrote:Ca o mica paranteza la ce a spus Maria SA, Faraonul, eu am pus sclari in bazinul plantat(la greu) unde aveam cam 500 creveti. Rezultatul: niste scalari superb crescuti si un numar de circa 20-30 creveti ascunsi printre plante.

Din punct de vedere financiar ti-ai permis sa-ti hranesti scalarii cu crevetii
Am renuntat la creveti , momentan.
Tocmai mi-am masurat ph-sul si este intre 6.5 si 7 , ma gandesc ca e bine

Oricum inca vreo 2 saptamani tin apa la ciclare si poate pana atunci renunt la scalari in favoare a crevetilor dar nu stiu inca
Domnilor m-ati convins . Nu vreu sa fiu "criminal " asa ca am sa renunt deocamdata la creveti ,sau cum a spus Porcu am sa amenajez un acvariu pt ei dupa ce gasesc un loc ca nu prea am. Pana atunci asteptam sa se termine ciclarea , ca abia au trecut 7 zile.
Asa m-am gandit si eu sa pun neoni mari scalari pui .Cat despre creveti nu imi permit sa imi hranesc cu creveti , dar pana cresc scalari pot sa bag creveti , nu?
Scalari as pune pui in acvariu . Nici intr-un caz nu pun pesti mari . M-am gandit sa-i cresc impreuna . Si tare mult mi-as dori sa tin si creveti .
As avea 2 intrebari .
Si la ciclare trebuie schimbata apa in fiecare saptamana 10-20% ?
Pot sa tin creveti rosii cu neoni si scalari in aceas acvariu?
pesti au plecta
multumesc
se poate inchide
la fostul meu capac care era home made in fata neonului am pus un singur plexi de 0.5mm . Pe langa el nu era izolat contra umiditati ni nu a patit abszolut nimic . Eu asa am procedat dar nu recomand nimanui
capacul pe care il am acuma este de fabrica iar groesrul ca este electronic este inchis in el ermetic , deoarece nu vad nici o gauricica sa se aeriseasca ,si deocamdata nu a afcut poc.
Am gasit neon aqua glo , nu stiam ca asa scumpe sunt neoanele astea "speciale"
daca pui silicon la fire nu are nimic
multumesc domnilor
maine ma si duc la baumax sa iau
intre timp tot nu am scapat de pesti
numai de pirania pe care il schimb cu plante
Am si eu o intrebare ce neon tra sa cupar daca vreau sa-l folosesc la "cresterea plantelor " din acvariu ? acuma ce mi sa ars a fost una aqua glo .
Stiu ca ar trebui osram flour dar din asta nu am gasit . Ceva de la philips ?
Nu conteaza si daca tra sa pun 2 neoane ca sa fie bine . Momentan nu am decat un singur soclu in capac dar montez inca una fara probleme .
:-)
Nu stiam ca nu merge.
Incearca asta http://www.acvariu.ro/coppermine/displayimage.php?album=lastup&cat=13858&pos=2
Sper sa mearga
nimeni??

Forum Index » Profile for dzsenci » Messages posted by dzsenci
Go to: