[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: oxyox
Forum Index » Profile for oxyox » Messages posted by oxyox
Error on line 63, column 41 in default/user_posts_show.htm topics.get(post.topicId) is undefined. It cannot be assigned to topic The problematic instruction: ---------- ==> assignment: topic=topics.get(post.topicId) [on line 63, column 41 in default/user_posts_show.htm] ---------- Java backtrace for programmers: ---------- freemarker.core.InvalidReferenceException: Error on line 63, column 41 in default/user_posts_show.htm topics.get(post.topicId) is undefined. It cannot be assigned to topic at freemarker.core.Assignment.accept(Assignment.java:111) at freemarker.core.Environment.visit(Environment.java:221) at freemarker.core.MixedContent.accept(MixedContent.java:92) at freemarker.core.Environment.visit(Environment.java:221) at freemarker.core.IteratorBlock$Context.runLoop(IteratorBlock.java:167) at freemarker.core.Environment.visit(Environment.java:428) at freemarker.core.IteratorBlock.accept(IteratorBlock.java:102) at freemarker.core.Environment.visit(Environment.java:221) at freemarker.core.MixedContent.accept(MixedContent.java:92) at freemarker.core.Environment.visit(Environment.java:221) at freemarker.core.Environment.process(Environment.java:199) at freemarker.template.Template.process(Template.java:259) at net.jforum.JForum.processCommand(JForum.java:262) at net.jforum.JForum.service(JForum.java:228) at javax.servlet.http.HttpServlet.service(HttpServlet.java:717) at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.internalDoFilter(ApplicationFilterChain.java:290) at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.doFilter(ApplicationFilterChain.java:206) at fr.xebia.servlet.filter.ExpiresFilter.doFilter(ExpiresFilter.java:1243) at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.internalDoFilter(ApplicationFilterChain.java:235) at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.doFilter(ApplicationFilterChain.java:206) at net.jforum.util.legacy.clickstream.ClickstreamFilter.doFilter(ClickstreamFilter.java:59) at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.internalDoFilter(ApplicationFilterChain.java:235) at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.doFilter(ApplicationFilterChain.java:206) at org.apache.catalina.core.StandardWrapperValve.invoke(StandardWrapperValve.java:233) at org.apache.catalina.core.StandardContextValve.invoke(StandardContextValve.java:191) at org.apache.catalina.authenticator.AuthenticatorBase.invoke(AuthenticatorBase.java:433) at org.apache.catalina.core.StandardHostValve.invoke(StandardHostValve.java:128) at org.apache.catalina.valves.ErrorReportValve.invoke(ErrorReportValve.java:102) at org.apache.catalina.core.StandardEngineValve.invoke(StandardEngineValve.java:109) at org.apache.catalina.connector.CoyoteAdapter.service(CoyoteAdapter.java:286) at org.apache.coyote.ajp.AjpProcessor.process(AjpProcessor.java:437) at org.apache.coyote.ajp.AjpProtocol$AjpConnectionHandler.process(AjpProtocol.java:366) at org.apache.tomcat.util.net.JIoEndpoint$Worker.run(JIoEndpoint.java:447) at java.lang.Thread.run(Thread.java:619) Messages posted by oxyox
Salutare! Are cineva Grindal de dat? As dori sa incep o cultura. Multam fain...
Ma roade de ceva vreme ideea de a pune muschi de padure (pamant) in acvariu. Cine a folosit? Ce pareri aveti? Ce sfaturi imi puteti da? Multumesc.
LUPmic wrote:Nu stiu cat de miraculoase au fost picaturile alea, insa black-out-ul sigur merge impotriva algelor(acum depinde si de ce avea colegul).

Pai a pus plantele la intuneric ca sa scape de algele de pe ele. Insa ma intreb daca ingrasamintele alea pt flori de ghiveci sunt sanatoase pt cele de acvariu?
Salut! De curand am avut ocazia sa vad la un amic vallisneria gigantea regenerata cu ingrasaminte ce se folosesc la plantele de apartament. Mai exact... Stiam ca plantele lui de acvariu erau cu probleme. Pline de alge maro si verzi, nedezvoltate din aceasta cauza. Am trecut pe la el si l-am intrebat cum a reusit sa isi regenereze plantele si mi-a spus ca le-a tinut intr-un borcan de 5 litri, la intuneric si le-a pus 2, 3 picaturi de ingrasaminte ptr. flori de ghivece. Voi ce pareri aveti despre asta? E adevarat ca plantele aratau impecabil. Acum asta ori a mintit si a cumparat altele, ori o fi facut asa si plantele lui s-au "reparat". Poate fi asta o solutie de regenerare a plantelor de acvariu?
multumesc pentru ajutor. am gasit ceva raspunsuri.
Ok dar ce trebuie facut?
Salutare! As dori, daca se poate sa aflu din ce cauza cei doi pomacea ai mei au cochilia alba in varf? Esta cumva, dupa cum am inteles, lipsa de calciu? Daca da ce trebuie facut sa isi regenereze cochilia? Apoi am vazut pe net ca femela depune ouale in forma de ciorchine pe plante la suprafata apei (deasupra nivelului apei). Insa unul din ei a sapat nitel in substrat. A depus oua? sau s-a adapostit?
Salutare !!! Am rugamintea daca poate cineva sa imi spuna si mie cum sa scap de algele maro. Tot ce este in acvariu are o nuanta maronie (plante pietre, substrat)... Am golit acvariul, l am spalat, am fiert nisipul si pietrele, am curatat cat s a putut si plantele, insa tot nu am scapat de "maronelile" alea... In acelas timp cred ca am facut rost si de ceva hidre. spun asta deoarece se vad niste firicele de vreo 1 milimetru inaltime pe plante si geamuri. Apa e foarte limpede dar nu pot scap de necazul asta. As fi atasat si poze insa nu stiu cum se face asta... Are cineva vreo sugestie? Multumesc
[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 

Information

An error has occurred.

For detailed error information, please see the HTML source code, and contact the forum Administrator.

Error on line 63, column 41 in default/user_posts_show.htm
topics.get(post.topicId) is undefined.
It cannot be assigned to topic

Forum Index