[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: grafferu
Forum Index » Profile for grafferu » Messages posted by grafferu
Message
Saptamana aceasta as dori sa cumpar substratul. Care credeti ca este mai recomandat pentru un acvariu cu creveti in principal si ceva plante easy-medium ?

Oscilez intre Dennerle deponitmix sau Dennerle nutribasis... Ce sa aleg ?

Ar merge sa pun peste pietris negru ? Sau JBL MANADO ?
Astea ar fi analizele facute de catre Raja Constanta peNtru luna iulie, august si septembrie nu au postat ceva mai detaliat. Eu locuiesc in 'zona 2'. Am mai gasit inca ceva legat de apa.


L.e: multumesc frumos domnu' Silviu, as prefera ledurile in detrimentul neoanelor dpdv al costurilor pentru ca mai gasesc prin casa benzi de led, surse de alimentare, am gasit si o bucata de komatex de 3mm 100x60 cred ca are placa , sper sa imi ajunga sa fac un capac.

L.e 2: jbl ul ala extern sunt constient ca ar fi perfect pentru mine dar nu prea m-as incumeta sa dau 800 de lei pe el, cel putin acum, poate pe viitor daca ma prinde hobby-ul asta o sa investesc. As avea posibilitatea Sa cumpar un JBL cristalprofi i100. daca puteti sa mi ziceti o parere despre el as fi fericit.
Le-am citit de mai multe ori si inca ma simt nepregatit, sunt ca atunci cand te duci la teza si cand expira timpul mai ceri 5 minute sa iti revizui foaia
Salutare dragi acvaristi, mi-a luat ceva sa imi fac curaj pentru a posta aici in categoria incepatorului pentru ca nici atat nu ma pot considera in aceasta lume acvatica. Am stat, am citit jurnalele voastre, am vazut cum dadeati sfaturi si am zis sa imi incerc si eu norocul. Cred ca am cont pe acest site din 2007/2008 cand am vrut neaparat un acvariu dar m-am molesit repede cu ideea caci trebuia sa plec la liceu in alt oras si am zis ca nu stau sa imi bat joc de acvariu.
Acum 2 ani am primit in custodie(a renuntat si voia sa scape de el) de la un prieten un acvariu destul de maricel (80x35x30) care din pacate acum cand m-am uitat la el este spart intr-un colt dar nu este problema caci m-am mai procopsit cu un acvariu 60x40x40 la care am un filtru subdimensionat (Tetra in400), un incalzitor subdimensionat (Sicce 50W) si niste pietre.
As dori sa ma sfatuiti si pe mine cum sa fac, ce sa fac pentru a nu porni cu stangul, doresc sa mentionez ca nu ma grabesc cu absolut nimic. As putea chiar sa pun vietatile si de la 1 ianuarie 2018 . In acest acvariu as pune niste creveti si ceva pestisori de mijloc, nu prea as vrea sa fie plantat, poate doar cu moss, gazon ceva pitic sau 4-5 fire de ceva planta easy-to-grow.

Nu vreau sa fac investitii foarte mari in acest acvariu pentru ca este o prima incercare si nu stiu daca ma voi descurca cu el.

Astept pareri, sfaturi si critici pe parcurs. (Ma pricep cat de cat si la DIY, electrica)
 
Forum Index » Profile for grafferu » Messages posted by grafferu
Go to:   
Powered by JForum 2.3.4 © 2012 JForum Team • Maintained by Andowson.com