[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: corleone
Forum Index » Profile for corleone » Messages posted by corleone
pai mai mult dai pe silicon si pe pistol decat face un acvariu fatatoare.
parerea mea: nu se merita!
sa-ti spun cum l-am facut pe al meu (80*40*40):
pe geamul de jos am lipit o fata, apoi cele doua parti laterale, si apoi spatele. le-am fixat cu sticle de 2l de bere, suc, etc. asigurandu-ma ca sunt perpendiculare pe baza. dupa ce le-am lipit pe toate le-am legat cu sfoara stransa bine pentru a se lipi cat mai bine. l-am lasat la uscat 24 ore apoi l-am umplut cu apa. dupa alte 24 ore l-am bagat la ciclare.
recomandari:
- sa slefuiesti geamurile pe muchii (sa nu te tai pentru orice eventalitate - eu am patit-o), si pe margini unde o sa fie lipite
- sa il lasi la uscat mai mult timp decat mine (pentru orice eventualitate)
daca am gresit pe undeva rog pe altcineva sa ma corecteze
mult succes, si spor la pesti. sa-ti creasca mari, frumosi si sanatosi, si sa pui si tu din cand in cand poze cu ei
apropo ce pesti vrei sa ti in el?
Grammy o sa ma ai drept companie. si eu vreau sa-mi fac acvariu cu discusi, dar steril fi fara alti pesti. doar discusi
100% nu
rezolvat
am un baietel de vreo 6-8 cm, frumos foc si sanatos. l-am adoptat de la un petshop fiindca vroia sa il arunce fiind adus in prealabil de un prost care se vaita ca ii mananca pestii. eu am in acvariu gurami, paradisi si tetre (cory i-am scos) si nu se intelege cu ei.
daca il vrea cineva sa il tina cu alte ciclide.....
sau daca are cineva sami doneze un acvariu de minim 50 l pentru el.
astept :aaa:
si se inteleg guppy cu betta? eu am 3 beta, dai pacate toti masculi, si ii tin separati unu de altul, iar guppy sunt in un acvariu mai mic. am tinut betta cu guppy vreo 2 zile. acum sunt sigur ca ar iesi sifonati rau guppy ca ai mei betta sunt cam dusi :nutz:
am decat pomacea. scalarii m-au murit. de guppy stiam. cory sunt pui. rezulta ca m-am facut de rusine. probabil ca era caca de la pesti. daca ar putea un admin sa stearga postul as fi foarte fericit :-) sau macar sa-l inchida
eu am o pestoaica care a fatat si are o burta imensa, asa e ea. nu trebuie neaparat sa fie gravida daca are burta mare. la partea cu maternitatea nu ma bag fiindca nu stiu :-)
zona anala o sa se innegreasca asa o sa stii cand e gravida
pentru pui cumpara un acvariu de ~10, pui pestoaica acolo si o lasi sa fete, apoi o scoti si cresti puii in el. eu asa fac :-)
unde e com. Pantelimon? in Ilfov? ca as fi eu interesat. tocmai planuiam cand sa fac unu exact dimensiunile astea
i-as cumpara si 10 domnisoare, dar eu stiu daca sunt domnisoare? vanzatoru imi da, dar pun pariu ca habar n-are ce-mi da
am un betta care sta singurel intr-un micro acvariu de 5 litri si tot face cuib de spuma intr-un colt.
ce sa ii fac?
am luat buturuga! acum o tin in cada sa intre apa in ea ca pluteste. e destul de mare, peste 50 cm.
de fiert nici o sansa ca nu am unde; nu detin nici un ceaun :stupid:
smilie trebuia sa cauti si tu pe google si apoi sa revii decat cu intrebarea "cat costa?" sa ma ierti pe mine dar mai batranii forumului cred ca ar reactiona si mai rau
i-am separat pe toti. fiecare sta singurel in bolul lui (am citit pe net ca se simt bine in boluri si singuri si ca e recomandat ca sa le creasca inotatoarele si codita frumoase), fiindca a facut victima si pe un gurami micut (un pic mai mare ca betta). :-)
pot sa deosebest inotatoarele de coada, stai tu linistita. si nu cred ca am chinuit 3 betta intr-un acvariu de 90 litri. si cand i-am cumparat de la prt shop mi-a zis ca sunt 2 masculi si o femela, dar uite ca au fost 3 masculi
voiam sa spun coada SAU aripioare. greseala mea masculii s-au batut intre ei (din 3 betta am inimerit numai masculi) si si-au ciupit aripioarele si coditele
daca un betta a fost ciupit de coada sa de aripioare aceste vor mai creste la marimea initiala?

Forum Index » Profile for corleone » Messages posted by corleone
Go to: