[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: petrutz2003
Forum Index » Profile for petrutz2003 » Messages posted by petrutz2003

daca tu nu stii ce ai in acvariu nici eu nu stiu

testeaza apa din acvariul tau, cauta ce parametri ai apei prefera pomaceea si ai sa tragi concluzia singur. daca nu ai bani de test cauta la operatorul de apa paramatrii apei . orientativ stii ce apa ai la robinet.

vad ca nu ai trecuta locatia in profil. poate sunt aici pe forum colegi din aceeasi zona unde locuiesti si au testat apa mai des ....

tin minte ca si eu am avut probleme cu pomaceea, nu rezistau mai mult de un an in acvariu

poate este si temperatura apei....

poti sa dai mai multe detalii ale acvariului?

Antoniot wrote:eu sunt interesat de pompa lor externa de recirculare.

https://www.hygger-online.com/product/dc-water-pump/

merci, bine de stiut !

o pun pe lista
dan.pavelescu wrote:Ha, ce chestie, acum cateva zile am adaugat in cos un ventilator hygger, fix la plezneala, ca n-am auzit niciodata de ei.
Aveam de ales intre asta, jbl si ceva chinezarii cu nume dubios.

Astept un feedback cu ventilatorul, sa stiu daca prapadesc euroii sau nu.

daca ai rabdare ti l donez eu pe asta, dupa ce fac un episod cu el. nici nu am desfacut cutia, daca ma crezi !

singura conditie este sa imi spui cum ar trebui sa fac un feedback din unghiul tau de vedere la acest produs !

daca acecepti provocarea, vorbim in privat

eu am modelul HG051 - 3 fan
Humbert wrote:daca e canalul tau, tu esti raspunzator pt ce apare acolo, nu Alexandru Ionescu sau Dudu Georgescu.

la incalzitoare sunt de obicei 2 probleme:
1. precizia (de ex eu nu ma mai ating de altceva decat eheim pentru ca am avut mai multe marci si toate erau varza, adica niciodata nu eram sigur ce temperatura fac in acvariu)
2. rezistenta in timp.

Hai sa zicem ca nr 2 nu ai cum sa testezi in timp scurt, dar pare ca nici de pct 1 nu te-ai ocupat, ca nu am vazut in film vreun test cu un termometru separat.

Uite eu acum chiar caut un termometru mic ca dimensiuni pt un acvariu de carantina si imi place la termometrul asta Hygge ca are afisaj - dar cum nu stiu nimic despre precizie, nu am curaj sa cumpar...

Deci na, tu ai intrebat una si eu ti-am raspuns la alta... sau... chiar ti-am raspuns la alta?

Alexandru Ionescu, mai pe scurt A.I.

si in legatura cu precizia
- chiar m am gandit cand am facut acel video, dar nu am insistat, desi mi se pare interesant ca atunci cand se apropie de temperatura setata, incalzeste la numai 30%, pana atinge temperatura setata. pentru ca daca incalzeste la 100% si se opreste la 100% la temperatura setata, tot mai incalzeste ....

- ei spun ca au mai multe probe de temperatura pentru exactitatea temperaturii, nu stiu ce sa spun ....

concluzia: oricum este made in china ! dar nu toate sunt made in china? stie cineva, alea nemtesti sunt facute tot in china?

si eu am preferat sa cumpar saptamana trecuta un termometru de la Fluval cu ecran digital doar pt ca se vede mare, simplu si stiu de acest brand de mult timp

ai raspuns bine, multumesc !
Salut !

Nu vreau sa fac reclama, vreau doar sa prezint cat mai bine circumstantele

Pentru cine nu stie, am un canal de youtube aflat la inceput (sub un an) despre acvariul meu.

O firma cu produse acvaristice pe nume Hygger m a intrebat daca nu vreau o colaborare cu ei, adica sa imi trimita moka niste produse moka si eu sa fac un video despre produsul respectiv.

Mi s a parut teapa, adica cum sa imi trimita gratuit niste produse ..... in fine am spus sa incerc. am ales eu acolo 2 produse si surpriza. chiar am primit produsele gratuit ....

Mi am ales un incalzitor si un niste ventilatoare sa racesc apa, foarte repede fara sa vad ca au produse si mai scumpe ....

am facut un filmulet la incalzitor ..... https://youtu.be/o1R4j_TrJaE , ce sa fac, oamenii mi au trimis produse moka eu m am tinut de promisiune am facut filmuletul .... despre fondul filmuletului ..... sa spunem ca lucrez cu Alexandru Ionescu si el este raspunzator ce spune el acolo despre incalzitor.

Dar acum, pentru ca asa-i romanul si am posibilitatea sa mai aleg niste produse gratuite, .....
Nu, pardon, sa reformulez ..... voi de ce produs ati fi interesat .... daca ai avea posibilitatea sa iti iei un produs hardware pentru acvariu, ai alege ceva ce ai nevoie sau ceva scump

Acvariul meu este unul minimal, folosesc doar o sursa de lumina, nu am alte echipamente hardware ....

Asa ca orice pot sa mai aleg nu o sa folosesc, nici macar in proiecte viitoare, pentru ca nu imi permit ca timp si spatiu un nou acvariu

Sper ca am furnizat complet si clar situatia, tu cum ai juca cartea asta? ce produse ai mai alege ?

Salut. Frumos la Suceava acolo pe la tine. Am vizitat o si eu cu placere de mai multe ori.
Lumea spune ca asa i viata la Suceava, bei , mananci si ..... dejeaba
narcis wrote:Suntem in umbra, te urmarim. Mie imi place ce faci, da-i bataie.

Multumesc !
Am vazut ca incalzitorul este in functiune.

E asa frig unde tii acvariul, acum vara, ce temperatura ai in acvariu?
nu spune nimeni niminc .... poate am ramas singur pe aici )

sunt sigur ca este lume mult mai experimentata decat mine aici pe forum si cand aude ce mai debitez uneori prin video urile mele, vorbeste singur ....

nu stiu cum sunteti voi, dar eu iar am lipsit de la serviciu o saptamana pentru ca aveam nevoie.... dar in schimb a venit asta ... neplanificat ...

cred ca, ,atunci cand nu esti stresat si ai timp, vezi lucrurile altfel

asa am facut si eu

tineti va bine ............ sambata vin cu ceva nou [youtube] https://youtu.be/Kgc0J0_9rCQ [/youtube]

Walstad Method Step By Step 2.0

https://youtu.be/6-euYKIfUIs?si=ccCbD7W2pTjznBpK
Am facut un review la aceasta lampa led dupa 9 luni de utilizare
[youtube]https://youtu.be/6-euYKIfUIs[/youtube]
trebuie sa o tii tot asa

daca incepi cu schimbari (schimb apa, tai plante-replantezi, umbli la lumina, etc) destabilizezi totul

fa doar ce ai facut pana acum la acest bol

plantelor si vietuitoarelor din low tech nu le plac schimbarile
RvN wrote:Am reusit sa prind si o poza de ansamblu.

Pana acum, ma declar multumit de evolutie, totul decurge conform planului. In urmatoarele luni voi incerca sa bifez ce a mai ramas pe lista.

image

suuuper !
Imi place foarte mult, un colt din natura
Arata promitator, numai sa ai rabdare si sa nu faci schimbari mari
Ideal este sa intrebi pe acest forum inainte de a face orice, sunt printre noi niste oameni cu o experienta uimitoare
Lemon wrote:Felicitari, ai filmat si editat super bine.

Multumesc pentru aprecieri. Lumea nu prea ma lauda sau ma critica, deci imi este de folos orice feedback !
alinutz80 wrote:Multumim de video!

Crevetii red cherry i-am inmultit asa cam prin 2015 prima data

Apoi de atunci diferite specii de creveti neocaridina si caridina si altii
cu placere. Tin minte ca era belea cu crevetii cand au aparut si la noi ….
Bayek wrote:Frumos video, relaxant. Poti sa le mai arunci cate o frunza uscata de nuc, uscata la umbra si dintr-o zona in care nu s-a stropit. Le place maxim si le face si bine.
multumesc. Nu stiam de frunza de nuc
Hybrid wrote:Ce planta e aia cu frunzulite mici? https://youtu.be/ANXGLNoszRU?t=310
Christmas Moss
Salut !

Nu stiu daca va bucurati ca sunt si eu pe aici .... pe acest forum sau poate va plictisesc cu informatii pe care poate le stiti mai bine decat mine ....

DAR, va puteti bucura de acest video facut de mine, in care explic in limba engleza cum am reusit sa reproduc crevetii Neocaridina Red Cherry, intr un acvariu in care inainte de asta crevetii nu se inmulteau .....

aici este linkul : https://youtu.be/ANXGLNoszRU

pentru acest video am folosit si o lentila tip lupa pentru a mari crevetii

vizionare placuta !

Forum Index » Profile for petrutz2003 » Messages posted by petrutz2003
Go to: