Plantele le pui in acvariu dupa bunul plac, daca iti plac cele artificiale poti sa le ti in acvariu fara probleme..cred nu am avut niciodata sa ma confrunt cu aceasta problema. Pentru perioada de ciclare sunt multe variante, uite eu tocmai am un acvariu nou nu ma grabesc cu ciclarea in prima zi am facut un schimb de apa 25 % dupa 2 zile 30 % si in continuare voi mai face un schimb dupa 3-4 zile dupa care continui cu schimburile saptamanale de 25%.
Apa nu ai cum sa o ti 6 luni fara schimburi saptamanale asa cum scria pe eticheta pentru ca o sa ai alge si un o miros nu tocmai placut in acvariu.
Sex-ul la ce pesteti te intereseaza ? Care peste ? Cateva exemple ar fi:
guppy - mascul mic cu coada frumosa // femela cu burta mare si urata
xipho - mascul cu coada frumosa (prelungita ca un ac) // femela cu burta mare si urata
Lumina la pesti" ideal neon cu priza programabila, daca ti acvariu la geam si mai bate si soarele in el nu cred ca este ok, parca asa stiu eu. Oricum poti sa incerci si ne spui si noua ce se intampla cu pestii, in plus cred ca o sa iti fie greu sa ii observi in acvariu daca nu ai lumina. Cred ca o sa iti dai singur seama ca o sa vrei sa il luminezi.
Deocamdata da drumul la acvariu si pe urma te gandesti la reproducere, te rog sa citesti forumul atent pentru ca aici se regaseste toata informatia de care ai nevoie, si pentru si mai multa informatie foloseste-l pe
Gogu ( <-- clic pe el)
NU mai posta aici decat daca ARDE, si daca dupa o cautare de minim 15 minute nu ai gasit nimic pe nicaeri.