[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: DraghiciC
Forum Index » Profile for DraghiciC » Messages posted by DraghiciC

- spartura de piatra vulcanica (lava rock), granulatie 2-5 mm, noua, nefolosita = 7 lei kg

- nisip alb de acvariu cu aspect natural (deci are impuritati), granulatie 0,4 - 1,2 mm, nou, nefolosit = 4 lei kg

Comenzi la telefon 0746836057, doar predare personala Bucuresti.
Caut Java Moss pentru acvariile mele si dau la schimb urmatoarele:
- nisip alb natural nefolosit (granilatie 1 mm)
- pui molly black (mai am doar la 1 cm lungime)
- vallisneria giganteea
- guppy grass (najas guadalupensis)
- ceratophyllum demersum
Am gasit recent pe un site specializat in vanzari de pesti si obiecte de acvaristica Tanichthys albonubes (white cloud mountain minnow) la doar 2 lei/bucata. Nu stiu daca am voie sa scriu site-ul sau sa pun link-ul, dar eu voiam sa cumpar 10 bucati pentru mine. Din cauza regulilor de comanda minima, se pot lua de la 21 de bucati in sus. E cineva interesat sa cumparam impreuna? Daca da, astept mesaj privat.
Schimb pui black molly (1 - 1,5 cm) cu pui de ancistrusi, filtru-burete, pompa de aer, pietris, roci sau lemn decorativ, poate chiar linii de guppy sau alti pesti mici de acvariu. Doar in Bucuresti!
Va rog sa dati mesaj in privat cu oferte.
Revin cu inca doi pestisori betta de vanzare:

- mascul betta in varsta de 5 luni si ceva, productie proprie, Veiltail, indigo, provenit din parinti veiltail buni reproducatori(tata indigo si mama full red), perfect sanatos = 30 ron

- femela betta in varsta de 7 luni, DUMBO, PLATINUM GREEN, perfect sanatoasa = 50 ron.

Toti pestii din acvariile mele sunt crescuti fara niciun fel de tratamente, nici pentru apa, nici pentru vietuitoare. Daca doriti poze (deocamdata nu am), va rog sa ma contactati pe Whatsapp la numarul meu de telefon: 0746836057.
Salutari tuturor! Exista in acvariile din Romania aceasta planta? Si daca da, ce parere aveti despre utilizarea ei in acvaristica?
Sunt interesat de achizitionarea unor linii de guppy stabile:

- blue moscow
- red dragon mosaic halfmoon elephant ear
- alte linii colorate pentru care vreau poze inainte.

Vreau sa cumpar intre 7 si 10 bucati din fiecare, obligatoriu femele+masculi.
Vand mascul Betta Splendens de circa 10 luni, Crowntail full yellow, sanatos la 30 de lei.

Vand mascul Betta Splendens de circa 7 luni, Veiltail Indigo, sanatos 20 de lei.

Vand femela Betta Splendens de circa 7 luni, Veiltail Cambodian extra red, care a depus si din care am alevini, care inca are ceva leziuni pe inotatoare si inoata mai greu, dar mananca si se va face bine. 5 lei

Forum Index » Profile for DraghiciC » Messages posted by DraghiciC
Go to: