Message |
|
Buna ziua , detin un acvariu de 200litri in care am 12 ciclide 6-8cm si as dorii sa am eu grija de pestisorii dvs ca am inteles daca acvariul este mai populat se reduce agresivitatea din acvariu.Pot oferii la schimb mancare de ciclide .Daca acceptati sa mii dati mie v-am dat PM cu numarul de telefon daca nu respect decizia dvs , o zi buna .
|
 |
|
Dau un mascul de venustus de 14-16 cm pe alte ciclide africane ori pui ori maturi astept mesaje private.
|
 |
|
Da multumesc de sfaturi in legatura cu olx am tot luat dar multi crescatori au bacterii in apa sau viermi intestinali sau nu pun speciile singure in acvarii si multi sunt corciti .
Caut magazine mai ascunse cum ar fi magazinul de la obor,
peste drum de piata Obor este un petshop mic dar cu pesti sanatosi si ieftini .
Ex: un Acei Musuli de 8-10 cm costa 10 lei acolo iar pe olx costa 25 lei este o diferenta zic eu.
Daca cineva mai stie magazine de genu va rog frumos postati ca asa ajutam pe toti iubitorii de ciclide africane.
O zi buna si ape limpezi va doresc.
|
 |
|
Nimeni nu vrea sa ajute si pe alti sa gaseasca usor ciclide in Bucuresti ?
|
 |
|
Foarte reusit acvariul cred ca o sa-mi fac si eu unul exact cum l-ai facut tu.
|
 |
|
Multumesc de raspuns .Astept mai multe posturi cu nume de magazine si zonele in care sunt situate in Bucuresti .
|
 |
|
Buna ziua ma numesc Mihai si locuiesc in Bucuresti, iubesc la nebunie ciclidele africane , am facut o pasiune pentru ele.
M-am gandit sa deschid un topic aici pentru ca am nevoie de ajutorul vostru si sper sa nu fi deranjat pe cineva.
Vreau sa stiu de unde pot cumpara din Bucuresti ciclide africane sa-mi spuneti nume de magazine si zona gen MAXIPET militari sau Horbach militari etc
Ma intereseaza magazine bine dotate nu magazine de genul Animax cu 2-3 acvarii si alea cu pesti neingrijiti.
Eu pot sa recomand un magazin bine dotat dar scump magazinul CORALIS din drumul taberei langa parc moghioros.
Va rog frumos sa postati cateva nume de magazine si in ce zone le gsesc.
Mutumesc tuturor care citesc acest topic si va doresc ape limpezi.
|
 |
|
Buna ziua as dorii sa poulez un acvariu de 400l cu ciclide africane si m-am gandit la urmatoarele specii: Demasonii , Maingano ( astia pt ca sunt ai inchisi la culoare) , caeruleus si firefish ( astia sunt viucolorati).
Cine are maturi sau pui dar la preturi decente ca am vazut pe olx unii pun preturi mai mari ca in petshopuri sa ma contacteze la numarul de telefon 0729 460 507 . Raspund dupa ora 12 dimineatza nu am telefonul langa mine.
|
 |
|
Multumesc pentru peste , este sanatos si deja are 3 prieteni noi se intelege perfect cu ceilalti 3 papagali .Multumesc
|
 |
|
Vand 16 socolofi maturi 9-12cm la 15 lei bucata negociabil daca se cumpara mai multe bucati sau dau la schimb pe diverse acvaristica gen pompa aer, filtru sau mancare pentru ciclide .
|
 |
|
Buna ziua, cine este interesat sa faca schimburi de ciclide africane am urmatoarele specii pentru schimb:
Acei Itungi 2 maturi, 6 Mbanbabay 2 M si 4 F maturi, 4 elongatus maturi 8-10cm, 3 cobalt blue, 4 Flavus sau mai multi maturi , 8 hongi mai mici , 4 rusty si doi masculi johani.
Cine are alte specii si vrea sa schimbe cu ce am eu sa nu ezite si sa dea un PM.
|
 |
|
Multumesc pentru ciclide, pestii sunt sanatosi dar au fost prea multi si am pus si eu la donatii 10 din ei .
|
 |
|
Donez 10 pui ciclide africane 5-6 cm specii necunoscute sau schimb pe alti pui de ciclide africane astept PM.
|
 |
|
Buna ziua detin o familie matura de ciclide africane specia Elongarus pestii sunt sanatosi au dimensiunea 10-12 cm si vreau sa-i schimb pe alte ciclide africane.
Astept PM cu ce poate oferii fiecare.
|
 |
|
Ciclidele mananca si legume eu ii tin numa pe salata de castravete , brocoli si usturoi  )
|
 |
|
Salut , si eu astept un mesaj de la ora 11 si nimic  )
|
 |
|
Buna ziua donez 5 kg de nisip pentru cine doreste sa-si faca un acvariu. Accept PM.
|
 |
|
Buna ziua si eu stau pe langa parc moghioros la romancierilor peste drum de shaormeria primo daca vrei sai dai lasa un numar de telefon si azi vin sa-i iau.
|
 |
|
Buna ziua daca ati pune si un numar de telefon sa-ti poate da toata lumea sfaturi ar fi ok
|
 |
|