[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: mihail.acvarist2016
Forum Index » Profile for mihail.acvarist2016 » Messages posted by mihail.acvarist2016
Schimb ciclide africane mature in general masculi de caeruleus , hongi, elongatus mpanga si lombardoi pe alte ciclide mature sau pui. ATENTIE nu schimb pe diferite lucruri sau bani. APE LIMPEZI.
Daca te referi la mine sa sti ca da avatarul ala l-am copiat de aici de pe forum ca mi-a placut ca este cu ciclide si eu sunt inebunit dupa ciclide dar pentru a evita discutiile am schimbat avatarul
Asta e buna , ai bani sa faci un acvariu de 1000l si nu ai bani de niste amarati de pesti la 3-5lei bucata? Eu zic asa sa vinzi acvariul sa cumperi un acvariu de 120l cu tot cu pesti, plante si tot cei trebuie.
Cumpar urgent un mascul mare de peste 10 cm de protomelas redempres deoarece detin doua femele mature 12 cm.Cine are de vanzare sau la schimb cu altte ciclide sa ma sune pe numarul de telefon 0729 460 507 Mihai.
Numai este de actualitate toti pestisorii au ajuns la mine , am multumit mai sus pentru pestisori.
Multumesc frumos pentru pestisori se bucura de noua casa.
Salut ti-am lasat un PM .
Multumesc frumos pentru sfaturile utile.Am ales sa bag 4 familii si anume: Caeruleus , Elongatus, Red zebra si Cabailanos Blue. Mai am bagat si 2 ancistrusi .Multumesc inca o data pentru ajutorl oferit.
Nimeni de pe forum care are ciclide africane nu vrea sa-mi dea si mie cateva sfaturi ?????
Stiu cum se tin 1 mascul cu 3 femele sau 2 masculi cu 5 femele , eu am ales prima varianta un mascul cu trei femele si ma refeream nu neaparat la numarul de pesti 40 din acvariu cat ma ingrijoreaza numarul de masculi diferiti anume 10 masculi.Multumesc inca o data pentru raspunsuri.
Multumesc de raspuns Koala dar eu ma refer daca pot baga 10 familii diferite adica ce ma framanta cel mai tare este numarul mare de masculi diferiti .
Am inteles ca nu pot baga doua familii cu dungile asemanatoare gen saulosi, elongatus mpanga,demasonii etc in acelasi acvariu ca se bat rau dar ma gandeam sa bag asa:

Caeruleus,red zebra, rusty,acei msuli,socolofi,maingano,saulosi,freyeri aceberg,lombardoi si msobo magunga.

Crezi ca o sa fie macel ? Baietii au zis sa bag asa Caeruleus , red zebra rusty si lombardoi doar 4 familii cu mai multi membri. Multumesc la toti pentru raspunsurile date si sper sa iau o decizie buna.
As dorii sa cumpar si eu 20 de plante anubias, planta sa aive minim 6 frunze .Cine are de vanzare minim 3 plante sa ma sune pe numarul de telefon : 0729 460 507 Mihai.
Multumesc pentru raspuns dar eu sunt hotarat sa-l populez cu ciclide africane si ma intereseaza parerile acvaristilor cu ciclide africane.Eu am acvariul ciclat in care am pus 4 carasi aurii si 4 ancistrusi .Cand o sa cumpar ciclidele mentionez ca cei 4 carasei v-or fi donati aici pe forum.
Cumpar maingano sau johany maturi sau pui
Buna ziua dragi colegi, detin un acvariu de 400l in care vreau sa pun ciclide africane si nu stiu cate familii pot baga . Am mi intrebat cativa pasionati de ciclide si ei aveau 3-4 familii in acvariile lor .Eu as vrea gen sa-l fac foarte populat sa dea efect de banc si ma interesa daca pot baga 10-12 familii adica in jur de 40 ciclide .Unii au spus ca pot baga 40 ciclide dar eu ma gandesc ca ar fi 10 masculi si 30 femele si ce se poate intampla intre cei 10 masculi .
Voi ce ziceti sa bag 10 masculi sau nu?

Multumesc de raspunsuri si scuze daca am gresit postand aici. Ape limpezi baieti.
Se poate inchide mi-a donat mie ciclidele acum ceva timp dar baiatul a uitat sa ceara inchiderea.Multumesc inca o data pentru frumosii pestisori.
Salutare tuturor acvaristilor, nu stiu daca am postat unde trebuie dar doresc si eu sa cumpar sau daca are cineva de donat plante anubias sa ma sune pe numarul de telefon 0729 460 507.
Pot oferii mancare pentru pesti pentru plante anubias am nevoie de multe fire gen 30-40fire.
Salutare la toti acvaristii, caut sa cumpar ciclide africane specia Maingano ,pui sau maturi in Bucuresti, cine are sa ma sune pe telefonul 0729 460 507.
Buna ziua , ma intereseaza sa populez un acvariu de 200l cu ciclide africane si m-am gandit la 4 specii din care una ar fi Maingano , cine are la vanzare sau poate sa doneze si mie cativa sa ma sune pe numarul de telefon 0729 460 507.
Dimensiunea pestilor nu conteaza poate sa fie si mici si mari numai maingano sa fie.

Forum Index » Profile for mihail.acvarist2016 » Messages posted by mihail.acvarist2016
Go to: