Message |
|
Acvariul arata absolut incredibil! Felicitari! 
|
 |
|
s-a rezolvat. se poate inchide, multumesc.
|
 |
|
Donez un frag de vreo 20 de capete de palythoa mov.. Motivul este ca se inmulteste foarte repede si in jumatate de an mi-a acoperit o bucata foarte mare dintr-o piatra (cand l-am lipit nu i-am dat nici o sansa).
Anuntul e valabil doar cateva zile, in caz ca il vrea cineva (ridicare personala din floresti)
Am pus o poza in atasament (o parte din mijloc am reusit sa o rup).
|
 |
|
^ da .. il banuiam de mai demult ca mi-a mancat un clown, dar n-am avut dovezi
|
 |
|
|
 |
|
Asa o sa fac. Imi trimite azi Peti herbtana si incep.
|
 |
|
Din pacate @koala a avut dreptate
Era pe jos azi dimineata..
Mai are rost tratamentul? La ceilalti ma gandesc..
|
 |
|
Pff..  cred ca o sa incerc harbtana, vad ca e ok pt corali..
|
 |
|
bulan77 wrote:Poti folosi solutie ptr combaterea ich-ului , majoritatea folisim Kz resistant fish , in cele mai multe cazuri isi face efectul.
Poti sa ai o problema acolo din cauza prea multor pesti intr-un acvariu destul de mic 
Ms de recomandare. Din ce am citit la ei pe site, trebuie tratat separate pestele, nu? Nu il pui direct in acvariu..
|
 |
|
Se pare ca problemele se tin scai de mine..
Fox nu mai are bube, i-au trecut a doua zi..
Insa unul din tangi (kole) arata foarte rau.. are pete mari, albe pe corp si i se duce pielea de pe langa ochi
Vreun sfat?
|
 |
|
Rezervat.
|
 |
|
Vand doua reactoare AquaMedicS: http://www.aqua-medic.de/index.php?r=catalog/product&id=331
Le-am cumparat in urma cu vreo doua luni de la un coleg de pe forum (au fost noi, in cutie), le-am folosit pana acum, insa renunt la ele pt ca am nevoie de ceva mai mare. Producatorul este prea increzator cand zice ca sunt pt acvarii de pana la 350l  Mai mult de 100g de carbon / gfo nu poti baga in ele daca vrei sa mearga bine, asa ca sunt nepotrivite pentru orice depaseste 100l.
Pret: 200 de lei bucata.
Local schimb si cu lps mai colorati (brain, yellow torch, acan, ...)
|
 |
|
CristiC wrote:Din cate vad,ai fluctuatii mari la fosfati. Ba 30,ba 50. Destul de mult dupa parerea mea.
Asa este! Chiar cand am cumparat testul mi-a iesit 2, m-am gandit atunci ca poate am gresit ceva..
KHul il tin destul de constant.. A crescut lent in vreo 2 saptamani de pe la 8 la 9 cat e acum..
|
 |
|
Parametrii:
Salinitate: 1.026
PH: 8.0-8.2
KH: 9
NO3: 10-20
Phosporus (hanna) : 50 sapt trecuta..
Nu stiu ce sa mai fac cu fosfatu, la teste nu ies valori astronomice, dar am alge pe geam, tot la trei zile trebuie curate. Am 300ml de AF Phosphate minus in reactor.. Am observat si ca un brain care cateva luni a mers excelent incepe sa piarda tesut de vreo o saptamana..
|
 |
|
O intrebare pt cine ma poate ajuta..
Am o mantipora digitata care parea ca merge bine, pana azi dimineata cand am observat ca una din crengute este alba pe jumatate? Ce ar trebui sa fac? Sa o tai cu totul?
Saptamana trecuta mi s-a desprins de piatra originala, si am lipit-o cu ceva lipici de la aquaforest (am bagat coralul direct in acel lipici).
|
 |
|
Multumesc. O sa fac un schimb mai mare de apa maine si am grija sa ii dau multa mancare.
|
 |
|
De o zi i-au aparut vreo 4 bubite albe.. Sa fie itch? Pestele e in acvariu de vreo 3 luni, intotdeauna a mancat cel mai bine tot ce i-am dat (in afara de alge), inca mananca, iar ceilalti pesti nu au nimic.. Singura lui problema e ca se streseaza foarte des - daca bag mana in acvariu, se face tot negru si sta ascuns jumatate de ora. Daca cant la pian (e langa acvariu), la fel. Daca ma apropii mai rapid de acvariu sau stau aproape, aceeasi poveste. Orice factor din exterior pare sa il streseze si ma gandesc ca poate din cauza asta a facut.. Inainte sa bag tangii parea mai ok.. Nu reusesc sa il prind in poza ca se ascunde cand vin.
Ce ar trebui sa fac? Ma puteti ajuta cu un sfat? Are doar cateva puncte si ma gandesc ca poate ii trec, dar mi-e teama sa nu cumva sa se agraveze si sa ia si ceilalti pesti din acvariu. Acvariu de carantina n-am ca sa-l scot si sa-l tratez.. Oare ar trebui sa renunt la el?
Multumesc pt orice idee.
|
 |
|
@melcu & @georgemonda Mersi!
|
 |
|
[quote]parca umpic cam multi pestani pe acolo , dar arata bine  [/quote]
Mersi  Asa-i, e cam suprapopulat.. Dar m-am oprit
|
 |