| Message |
|
|
|
S-au donat. Multumesc.
|
 |
|
|
|
Donez Cabomba in zona Iancului. vreo 5 fire mari unele cu radacina. Detalii pe PM
|
 |
|
|
|
Vand butelie Co2 81cm inaltime pana in robinet 10Kg marca Linde din otel. 300 ron. Revizie 2021 sau 2022. Pentru detalii lasati pm.
|
 |
|
|
|
As dori eu prizele daca se poate. Sa imi spui cum pot intra in posesia lor.
Merci.
|
 |
|
|
Nu stiu ce se intampla cu pestii astia dar nu ii vrea nimeni  ). Sunt foaaaarte draguti. Eu ii donez ca am muulti.
|
 |
|
|
|
Donez BlackMoly in zona iancului. Pui si maturi.
Pentru detalii lasati PM.
|
 |
|
|
|
Vand capac acvariu Eheim cu socluri pentru doua neoane t8 cu protectie la apa. Dimensiune 80x35. Pret 150.
Vand butelii co2 otel, un model are 90,5 pana in robinet si celalalt model are 65 pana in robinet. Revizie valabila toate. Amandoua modelele au 7,5L 10Kg.
Cea inalta 200Ron si cea mica 250 Ron.
Vand Aquaball 130 folosit 2 luni. A fost folosit la acvariu de 128L. Pret 120
Pentru mai multe detalii si poze lasati PM.
|
 |
|
|
|
Am ridicat 10 melci de la Lupu. Merci mult de tot.
|
 |
|
|
|
Schimb Black moly cu alti pesti. Stau in zona Iancului.
|
 |
|
|
|
Donez moss si cabomba in zona iancului. Lasati pm
|
 |
|
|
|
Vand butelie co2 de 7,5Kg (10L) 250 ron. Are revizie valabila. Butelia este goala. Are inaltime pana in robine 90,5.
Poza este informativa si butelia este cea inalta. Arata exact ca cea din poze inaltime si diametru.
Pentru detalii lasati PM
|
 |
|
|
Salut. Deocamdata sunt rezervate. Molly negrii am si eu foarte multi  )). Merci oricum .
|
 |
|
|
|
Asa am facut pana acum dar ma gandeam ca nu fac bine. Merci mult.
|
 |
|
|
|
Salut. Fiind incepator o sa va intreb ceva care pe multi o sa ii amuze dar ma gandesc ca mai bine intrebi decat sa faci vreo prostie. Am un filtru eheim 2075 si nu stiu ce inseamna curatare. Trebuie sa curat bine bine mediile filtrante si buretele??? Am in el roca vulcanica si matrix cu inele ceramice. In partea de sus am burete. Eu pana acum am curatat doar buretele. Trebuie sa curat si restu ?? Sa le spal bine bine in apa pe care o scot din acvariu sau doar sa le clatesc ?
Multumesc.
|
 |
|
|
|
Cryptocoryne pontederifolia 3-4 tufe foarte mari
Tripartita
Alternanthera reineckii o plantuta care nu prea a stat la lumina
Ludwigia rubin cozi care o sa dea puiuti
Heteranthera zosterofolia multicica
Proserpinaca palustris cateva varfuri mici mici
si inca cateva care nu le stiu numele.
|
 |
|
|
Nimeni nimic? 
|
 |
|
|
|
Are cineva in acvariu scoarta de copac? Sau a iincercat cineva sa puna? Am gasit o scoarta cu ceva liane crescute pe ea ,frumoasa foc. O fierb ii administrez tratamentul corespunzator dar intreb ca poate ma chinui degeaba.
O sa adaug poze maine ca nu o am la indemana sa vedeti modelul de care spun.
Multumesc.
|
 |
|
|
|
De vanzare butelii Co2 un model are 90,5 pana in robinet si celalalt model are 65 pana in robinet. Revizie valabila toate. Amandoua modelele au 7,5L 10Kg. Pret 250 Ron. Pentru detalii lasati msg pe PM.
|
 |
|
|
|
Vand butelie Co2 250 Ron. 7,5L 10kg cu revizie valabila. Mai multe detalii pe PM.
|
 |
|
|
|
Gata ciclatul Dan ?
|
 |
|
|