[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Talanelu
Forum Index » Profile for Talanelu » Messages posted by Talanelu
Talanelu wrote:Vreau sa obtin un acvariu frumos plantat. Am plante donate pe forum si nu se dezvolta normal. Am facut aseara o bomba co2 si vreau sa pun si mai multa lumina.

Stie cineva daca lumina albastra la acvariu de apa dulce semi plantat cu opt neoni , trei molly, doi sanitari, este utila?
Vreau sa obtin un acvariu frumos plantat. Am plante donate pe forum si nu se dezvolta normal. Am facut aseara o bomba co2 si vreau sa pun si mai multa lumina.
Salut. Am un acvariu de 128l cu 2 neoane de 18w. Vreau sa ii pun inca doua neoane si 2,4 m banda leduri albastre. Lumina albastra ma ajuta la ceva ??? Este bine ce fac??? Banda face lumina macar cat 1 neon ???? Cu ce trebuie sa alimentez banda. Am o sursa de 12v cu 2,5 am , este ok sursa ??
Multumesc.
Toate in maxim )) Si pisica cred ca moare daca a cazut acolo ))
Am adaugat.
O sa fac o bomba cu co2. Singura solutie cred.
Moss-ul a fost donat. Se poate inchide.
Da, o sa fac mai multe schimburi de apa. Testul permanent de co2 este tot albastru deci nu am suficient co2 posibil si de la sticla de co2 , este de la Dennerle si se numeste co2 biostarter.Temperatura am marit-o la 27 pe incalzitor dar vad ca tot la 25 sta. De aseara am inceput sa bag Easycarbo 2 ml la un acvariu de 115 l cred. Filtre am doua cu bureti amandoua. O sa incerc sa bag ceramice in filtru pentru filtrarea biologica deoarece cred ca nu am suficiente bacterii in filtre pentru a distruce nitratii. O sa mai fac in seara asta un test sa vedem ce imi spune dupa 2 ture de Easycarbo. Daca pun EasyCarbo zilnic ca la prospect credeti ca o sa se inverzeasca testul de co2 ??? O sa am probleme din cauza luminii de 36W fiind prea putina?
Plantele de la mine au fost donate.
La ce temperatura sa tin apa ???
Am 8 neoni , 3 black molly , 2 sanitari , si cam atat
Acum este la 25C si nu stiu de ce aproape toti pestii stau dupa o buturuga langa incalzitor intr-un loc mai intunecat poate ca sunt speriosi sau ca e apa prea rece ?
Trebuie sa iau separat pt fiecare in parte nu ???
Dar testul de co2 permanent ?? De ce este tot albastru?
Parca era colorat un pic. Tin sa precizez ca acvariul are cam o luna si jumatate.
Pun o poza imediat ca poate nu l-am citit eu bine
Sunt incepator si am facut un test jbl.
Mi-a dat in felul urmator:
No3 - 25
No2 - 2
Gh - 7
Kh - 6
Ph - 7.6
CL2 - 0
Sunt ok valorile astea ???
Si inca o intrebare. Am cumparat test permanent de co2 tot de jbl. Am pus solutia in el cum scria pe prospect adica 35 de picaturi si dupa 15 min tot albastru este. Sa nu am eu deloc co2 in acvariu sau mai dureaza pana se calibreaza el.
Va multumesc.
Masculul si femelele au ajuns la mine. Sunt frumosi foc. Multumesc.
Daca langa neoanele mele de 18w daca mai adaug un bec normal galben de 100w este vreun lucru bun ???? Face aceeasi treaba ca un neon galben de 100w?
Multumesc de raspuns.
Nr meu de tel este 0771101069. Daca doresti sa imi donezi mie suna-ma te rog. Multumesc.
Daca este ok cum pot intra in posesia lor ??? Imi lasi un nr de tel ??

Forum Index » Profile for Talanelu » Messages posted by Talanelu
Go to: