Multam de informatii! Subiectul era mai mult cu titlu informativ. Am deja 2 ancistrusi si nu intentionez sa mai cumpar. Cred ca sunt Ancistrus Dolichopterus!
Mda, ceva gen "bonsai"... :sic: Apropo, poate trebuia sa mentionez: planta sta sub 2 neoane Aquaglo in combinatie cu un Sunglo. Inainte (acum fro 3 luni) statea sub 2 neoane daylight.
Am un Echinodorus (subalatus sau cordifolius – nu prea stiu exact) care tot creste in inaltime. L-am mutat din acvariul initial intr-unul mai inalt (55 cm inaltime), dar continua sa creasca si frunzele au devenit mai inalte ca acvariul. Prin urmare, frunzele stau lipite de neoane (acvariul are capac) si se parlesc.
Exista vreo modalitate de a "regenera" planta? (adica sa inceapa sa creasca de mica, din nou). Ma gandeam sa-i tai toate frunzele, dar banuiesc ca ori moare, ori vor iesi noi frunze la fel de inalte.
Nu prea am cum s-o las sa iasa afara, pentru ca am nevoie de capac la acvariu (desi am vazut niste amenajari de acvarii neacoperite in care planta asta era lasata sa creasca in afara (supravituieste si emersa, din cate am citit/vazut).
Idei?
Error on line 63, column 41 in default/user_posts_show.htm
topics.get(post.topicId) is undefined.
It cannot be assigned to topic
The problematic instruction:
----------
==> assignment: topic=topics.get(post.topicId) [on line 63, column 41 in default/user_posts_show.htm]
----------
Java backtrace for programmers:
----------
freemarker.core.InvalidReferenceException: Error on line 63, column 41 in default/user_posts_show.htm
topics.get(post.topicId) is undefined.
It cannot be assigned to topic
at freemarker.core.Assignment.accept(Assignment.java:111)
at freemarker.core.Environment.visit(Environment.java:221)
at freemarker.core.MixedContent.accept(MixedContent.java:92)
at freemarker.core.IteratorBlock$Context.runLoop(IteratorBlock.java:167)
at freemarker.core.Environment.visit(Environment.java:428)
at freemarker.core.IteratorBlock.accept(IteratorBlock.java:102)
at freemarker.core.MixedContent.accept(MixedContent.java:92)
at freemarker.core.Environment.process(Environment.java:199)
at freemarker.template.Template.process(Template.java:259)
at net.jforum.JForum.processCommand(JForum.java:262)
at net.jforum.JForum.service(JForum.java:228)
at javax.servlet.http.HttpServlet.service(HttpServlet.java:717)
at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.internalDoFilter(ApplicationFilterChain.java:290)
at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.doFilter(ApplicationFilterChain.java:206)
at fr.xebia.servlet.filter.ExpiresFilter.doFilter(ExpiresFilter.java:1243)
at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.internalDoFilter(ApplicationFilterChain.java:235)
at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.doFilter(ApplicationFilterChain.java:206)
at net.jforum.util.legacy.clickstream.ClickstreamFilter.doFilter(ClickstreamFilter.java:59)
at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.internalDoFilter(ApplicationFilterChain.java:235)
at org.apache.catalina.core.StandardWrapperValve.invoke(StandardWrapperValve.java:233)
at org.apache.catalina.core.StandardContextValve.invoke(StandardContextValve.java:191)
at org.apache.catalina.authenticator.AuthenticatorBase.invoke(AuthenticatorBase.java:433)
at org.apache.catalina.core.StandardHostValve.invoke(StandardHostValve.java:128)
at org.apache.catalina.valves.ErrorReportValve.invoke(ErrorReportValve.java:102)
at org.apache.catalina.core.StandardEngineValve.invoke(StandardEngineValve.java:109)
at org.apache.catalina.connector.CoyoteAdapter.service(CoyoteAdapter.java:286)
at org.apache.coyote.ajp.AjpProcessor.process(AjpProcessor.java:437)
at org.apache.coyote.ajp.AjpProtocol$AjpConnectionHandler.process(AjpProtocol.java:366)
at org.apache.tomcat.util.net.JIoEndpoint$Worker.run(JIoEndpoint.java:447)
at java.lang.Thread.run(Thread.java:619)
Messages posted by Mordax
Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor