Message |
|
Pot sa ma opresc si la fantana miorita ca e mai in interiorul bucurestiului. Am prins de toate azi. Cel mai mandru sunt de o scoica portocalie care are o viteza de nedescris
|
 |
|
Prima care o vad cu 8  )
|
 |
|
Nu am luat stelele de mare. Marti de dimineata iau animalele in functie de cat loc am disponibil( portbagajul e mic ptr ca e si sistemul de la decapotare) si fetele or sa umple masina cu ulei masline etc. o sa postez ce am luat. Arici anemone si cuc iau sigur. Stele nu sunt sigur. Ambele nu pareau reef safe
|
 |
|
Si o poza cu stelele. Cu dedicatie ptr koala
|
 |
|
Goby nu aduc pentru ca nu imi merge vibratoru si o sa moara din lipsa de oxigen. Cuc, anemone si arici
|
 |
|
Si ca sa inteleaga lumea ca le dau moca, nu vand!dar si cand o sa dau din vietati o sa dau in asa fel incat sa primeasca fiecare cat trebuie. Adica nu ii dau unei persoane 5 arici si altul sa nu primeasca. O sa dau sa aveti toti suficient.
|
 |
|
Marti seara o sa trec prin bucuresti (drumul de intoarcere) . Cam pe la 8-9 seara. O sa stabilim un loc de intalnire. O sa scriu aici cand intru in tara (giurgiu) . As vrea sa imi lasati un nr de telefon sau o persoana care sa spuna si restul colegilor eventual ora cand ne vedem si unde. Oricum o sa postez si aici indiferent ca va cunoasteti sau nu. Vreau sa aduc ptr toti si sa primeasca fiecare ce vrea.
|
 |
|
Nu amvazut aricii enumerati mai sus. Deci e bine ;)
|
 |
|
Nu pe langa stanci, fix pe ele. Astept raspuns ce e cu coralii aia foarte duri sa stiu daca mai iau sau nu.
|
 |
|
Am gasit niste corali tari. Au iesit relativ usor de pe piatra. Astept feedback cu ce e cu ei. Melci am gasit si n chestii
|
 |
|
Apropo am gasit arici rosii! Credeti ca se kilaresc anemonele cu aricii in lada aia?  ) ca am persoane interesate de anemone si de arici
|
 |
|
Toti viermii penati sunt pe roci de 2-3 tone si trebuie sa ma scufund ca sa ajung la ei. O sa incerc maine sa dezlipesc unu. Daca nu pot ma las pagubas si aduc cuc
|
 |
|
Da stiam cu rapanele ca sunt carnivore. Maine o sa pozez ce gasesc si in functie de ce ziceti o sa aleg. In ultima zi o sa le culeg ;)
|
 |
|
Maine o sa va fac poze. Cum dezlipesc viermii penati fara sa ii stric? Am incercat cu unul si am tras si imi era frica ca se sparge si am renuntat.
|
 |
|
Hey hey. Din scufundarile pana acum am gasit 1 trilion de anemone, si chestiile obisnuite. Ce am ramas super impresionat am vazut intr un loc un vierme penat IMENS. Tubul avea 1m si gros cat degetul. Ca sa nu mai zic ca era bartamai viermele ca sa zic asa. Portocaliu-rosu era. Cand se deschidea era cat o jerbera. Plus am vazut tot asa viermi penati rosii aprins. Super marfa. Cuc cu miile. Am gasit culmea si cateva pietre demne de acvariu. Foarte poroase si cu multa "viata" in ele. Pline si de coralina. De adus o sa aduc doar cuc pentru ca cacatu asta de vibrator pe baterii acasa mergea si acum nu mai face nimic. L am desfacut si magnetu ala care e in el nu mai face nimic. Am schimbat bateriile evident. O sa fac 4 -5 sticle de 2l cu CUC si o sa va las 3 voua cand ma intorc. Am gasit niste paguri cu picioarele albastre. Interesanti. Mai mari decat restul. Melci garla. Unii erau ca si rapanele de la noi. Ce ziceti sa bag in lada frigorifica care sa reziste fara vibrator pana acasa? Ma gandeam sa fac cu o pompita dar nu imi permite masina ca e portbagajul inchis
|
 |
|
Hai ca vedem cand ma intorc ce si cum
|
 |
|
Unde naiba sa pun rosiatica aia
|
 |
|
Pune poze cu ce vrei si sa vad ce gasesc
|
 |
|
Am niste ''puf'' verde pe piatra. E normal si ok?
|
 |
|
|
 |
|