[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Vlad27
Forum Index » Profile for Vlad27 » Messages posted by Vlad27
Elven tocmai de aceea nu am mai plecat acum pe8 cand trebuia. este greva la ferry si sa fac 20 ore pe drum pana acolo si sa ma trezesc ca nu pot sa ma duc pe insula innebunesc efectiv. asa in Thasos e alta treaba. stiu sigur ca e ok. Nu a zis nimeni nimic de steaua de mare ROSIE. nu cea mare, aia mai mica. nu e ok?sau?
Deci la tine au ajuns ce am ''cultivat'' noi )
Pacat ca nu ti au trait guvizii. Ai mei chiar erau primii la mancare.
koala , Dorin a adus cu mine . cei de la mine mancau macare de pesti si nu au murit!
am specificat gen damsel nu ca e
Atasez cateva poze cu ce varietati de goby am vazut personal acolo si cu un peste mic, gen damsel, relativ interesant.
Mentionez ca steaua de mare nu am omorat o eu. era moarta pe o piatra
M-am uitat in pozele din 2011 si va pun ce am luat atunci (nu le-am cules vii ca mi-a fost mila dar am vazut multe de genul). Plus arici cu miile, si multe alte chestii. Crabul era belit la ambele picioare dar erau si intregi. Cristal shrimpi cu sutele erau. Poate gasesc niste creveti mai interesanti
PS: si caracatite va aduc ca am prins de FUN cateva ) ma oftic ca nu mai am pozele
Pana la urma s-a anulat plecarea in Zakynthos pentru ca fix marti cand ajugem e greva la feryboat si mergem degeaba Noroc ca am putut primi banii inapoi si o sa plec pe 15 in Thassos unde stiu sigur ca e ok ca am persoana de contact acolo In thasos am vazut si viermi penati, nudibranhuli, am vazut mai multe colorituri la goby, damsel fish am vazut, anemone, etc. melci garla, cu sutele vreau sa facem o lista si sa stiu exact ce si cum aduc. deci sa scrie fiecare ce si cum vrea ca nu ma supar!
Dan, ce zici tu am adus si tura trecuta, numai ca atunci nu am avut atat de condus. PS: Gasisem in Thassos un loc unde nu exagerez era un perete imens plin numai cu anemone albastre,roz si galbene. Am facut mult snorkel ca sa cercetez si sa stiu de unde sa iau. Sper sa am timp si aici sa aprofundez problema
In Thassos daca stiai unde sa te duci chiar gaseai multe locuri interesante si pline de viata. Am fost de minim 10 ori deci stiu ce zic Oameni dragi, puneti poze cu ce vreti mai exact si poate mos craciun va veni mai devreme. nu am nevoie de bani, ca o sa am si eu nevoie de un loc ptr vietati sa stea pana se cicleaza acvariul meu
O sa am net acolo si o sa va tin la curent cu ce gasesc O sa imi fac eventual ''shopingul'' in peultima zi si o sa ii pun in apa intr-o cusca pe care o sa o confectionez saptamana asta. In thassos nu am gasit pietre interesante si nici aici nu cred ca gasesc ''live rock''. Ma ajuta enorm daca pui poze cu ce vrei , sau cine ce vrea ca sa le pot identifica mai usor ! Si legat de transport am 1200 de km de facut, deci orice sfat e binevenit !
Am uitat poze cu ce am adus tura trecuta . Am uitat sa mentionez ca guvizii mancau grauntele lui Nemo si totul a tinut in bazin perfect. Nu am avut mortaciuni sau ceva. Deci cel putin in bazinul meu din tot ce am bagat atunci au tinut f ok
Acum 4 ani am adus cu colegul Dorin_st din grecia mai precis Thassos, melci, nisip,Un nudibranhul, ceva guvizi(rosii cu capul negru), cateva anemone si niste pesti f mici negri cu o dunga albastra pe ei. Peste o saptamana o sa plec iar in Grecia (Zakynthos), deci o sa fie drumul mai lung.3 intrebari am. Cand am fost , am transportat vietatile in lada frigorifica(de mana) in care am pus o piatra+vibrator(pe baterii) (ce ciudat suna ) si cam atat. Ma gandesc ca acum o sa fie drumul mai lung, cu ce sa ma pregatesc? sa iau cateva sticle de apa si sa le fac un schimb de apa pe drum? Sau? . 2. Ce vietati sa aduc , ca din cate am inteles, anemonele care le am adus noi nu prea erau ok ptr acvariu. 3. Cine ce vrea? nu va costa nimic
Sunt interesat Ai PM
Inca nu sunt hotarat cu sump. Mi se pare foarte tentant acvariul lui Creator. Gen all in one. Astept sa imi raspunda la mesaj si daca e cred ca pe acel acvariu merg. Are si mai multi litri, are tot ce ii trebuie, doar trebuie live rock sa mai iau si teste. Aparatul de osmoza e pe drum si el
Am inteles ideea. Stiu ca trebuie sa stea sub. Vorbeam ca trebuie sa mut acvariul de acolo daca vreau sump.
Bai ce imi faceti voi mie cu sumpul.. ma apuc sa caut alt loc in casa pentru el daca chiar e asa vital sumpul
Haideti sa nu ne certam aiurea Din ce am vazut nu sunt ok cele hang on, decat cele scumpe. Ce am vazut ca ar fi ok ar mai fi Bubble magus nacqq .. problema e de unde cumpar asa ceva de pe la noi
Uhh acum am vazut cam scumpicel

Forum Index » Profile for Vlad27 » Messages posted by Vlad27
Go to: