pai poate ca sa faci un capac pentru un acvariu de dimensiuni mici nu e mare lucru, dar e foarte bine ca ati dat atatea idei ca mai sunt si altii care citesc forumul asta si se inspira din el.
si nu mai imi faceti acvariul borcan de conserve

stiu ca e mic, dar cu el am inceput si acum ma tot gandesc sa-mi fac un acvariu mai mare doar ca am ceva probleme de spatiu.
si poate ca la acvariul ala mai maricel o sa merg pe pal, pfl sau pe alte varinate de care ati spus aici.
varitanta cu geamul nu prea mi se pare asa estetica plus ca daca pun un bec economic sau un neon ar trebui sa-i fac si abajur, deci pana la urma mai bine fac direct capac. poate ca e putin mai complicat dar sper sa arate mai bine si capat si experienta pentru cand o sa trec la un acvariu mai serios.
deocamdata cred ca o sa merg pe varianta lambriurilor de plastic, asta pentru ca deja le am ramase resturi de prin alte parti... singrua problema e ca nu sunt sigur cu ce sa le lipesc. ele sunt din plastic si sunt goale pe dinauntru. as putea sa folosesc scotch dar arata cam urat...
eventual pot sa il reconstruiesc din traforaj si sa il dau cu lac cum ati zis voi...