[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Alt_Razvan
Forum Index » Profile for Alt_Razvan » Messages posted by Alt_Razvan
Daca o sa fie cuminte, de ziua lui, Rares (caci asa il cheama pe pustiul meu) o sa primeasca un "Nemo" Pana la vara, avem timp...
Salutare tuturor!
Ma numesc Razvan si (probabil) deja ma cunosc cu unii dintre voi. Am 32 de ani, casatorit de vreo 9 ani, copil de aproape 4 ani si doar 3 acvarii. Microbul numit acvaristica l-am contactat acum 2 ani si de atunci tot timpul liber mi-l petrec alaturi de acvarii si de alti pasionati de acest hobby,
O mica descriere a acvariilor mele:
Acvariul 1.
160L - MP - Eheim; Capac: DIY (made by myself from Komatex); Lumina: 2 x Osram 865 - 30W, 2 x Osram 965 - 30W
Filtru: TetraTec EX1200
Aditie de CO2 cu butelie de 5Kg, regulator de presiune, electrovalva si difuzor ceramic.
Substrat JBL Aquabasis, pietris de la Hornbach cu granulatia de 2mm
Plante multe.... Echinodorus bleheri, JawaMoss, Higrophila guyanesis, Cryptocoryne wendtii, dediplis diandra, etc
Pesti: vreo 15 neoni, 2 ancistrusi, 4 pufferi, 2 sae, o femela de ramirez.

Acvariul 2.
53L - MP - Eheim; Capac: DIY (made by myself from Komatex); Lumina: 2 x Osram 865 T5 24W
Filtru intern Hailea RP 200
Aditie de CO2 de la bomba cu drojdie + Easy Carbo
Substrat JBL Aquabasis, pietris de la Hornbach cu granulatia de 2mm
Plante: Ludwigia repens, Hemianthus callitrichoides, Blyxa Japonica, Echinodorus bleheri, JawaMoss
Pesti: 25 Microrasbora Galaxy
Nevertebrate: un numar nedeterminat de Red Cherry

Acvariul 3.
25L Capac: DIY (made by myself from Komatex); Lumina: 2 Becuri economice Philips 865 de 11W
Filtru intern Aquael Fan MIni + Cascada Hailea SL106
Aditie de CO2 de la bomba cu drojdie + Easy Carbo
Substrat JBL Aquabasis, pietris negru dennerle,
Plante: Blyxa Japonica, Riccia fluitans, eleocharis parvula, Ludwigia repens
Pesti: 10 Microrasbora Galaxy
Nevertebrate: 5 Red Cherry
De ce nu injectezi CO2-ul in furtunul de retur? Nu incerca sa injectezi in tur, deoarece o sa faci mai mult rau decat bine.

Forum Index » Profile for Alt_Razvan » Messages posted by Alt_Razvan
Go to: