[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: nevastuica
Forum Index » Profile for nevastuica » Messages posted by nevastuica
Am trimis pe cineva cu pozele, la domnul Oprea,(Piata Muncii) si a luat un tratatament 14 pastile, nu stiu cum se numeau. si am dat cate doua pastile pe zi dimineata si seara. erau niste pastile maronii. ar fi bine sa ajungi pe acolo.au costat 42 de lei
Va multumesc pentru sfaturi, in urma tratamentului masculul si-a revenit, in seara asta alerga dupa mancare. Am sa mai contiunui tratamentul inca doua zile. L-am lasat cu ceilalti pesti sa ii tratez si pe ei.
[img]http://img100.imageshack.us/img100/5383/dscn9487zz.jpg" alt="image" />[/img]
alber wrote:Pentru inceput incearca sa te uiti aici, poate identifici problema. Vezi daca mai sunt si alte semne externe, pete, umflaturi, probleme cu solzii.
Dar oricum, la tine este o alta problema. Scalarii. Prea multi in 90 de l. Sunt mari? Neonii ies mereu la numar? Vezi ca pestii mici sunt stresati de catre cei mari. Si chiar si scalarii se pot stresa intre ei, la cat spatiu nu au acolo

scalari sunt mici, am atasat o imagine
Imi puteti da un diagnostic?

image
image
Am un acvariu de 90 litri cu un filtru jbl e700, in el am un mascul moly si o femela, 6 scalari, si 15 neoni,
Masculul de o zi sta aproape de suprafata si nu mananca, acum doua zile o "curta" serios dansand pe femala acum a devenit inactiv, parca are ochii usor tulburi. Acum doua zile am facut un tratament pt neoni i-am cumparat cu boala numita "gris" tratamentul a fost costapur de la sera. neonii si-au revenit complet dupa o zi de tratament.
Imi puteti da un diagnostic?

Forum Index » Profile for nevastuica » Messages posted by nevastuica
Go to: