[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: akeela11
Forum Index » Profile for akeela11 » Messages posted by akeela11
Donez un mascul si o femela de xiphori, maturi.
Va rog sa inchideti, a fost donat scalarul.
Multumesc, intretimp am luat vreo 4 din piata de animale. Va multumesc la amindoi ca ati fost atit de saritori.
Radu.U wrote:eu ii dau vreo 20-30. 10 deja ii am pregatiti la orice ora , deja asteapta sa fuga de chinurile oferite de mine
Salut, am un Scalar de donat care are vreo 3 ani, este negru cu ceva dungi argintii pe el.
Este cuminte si ascultator, nu face galagie si mai si urmareste degetul pe sticla acvariului.
Multumesc, am sa mai iau 2, cred ca 6 sint prea mult.
Salut, am cumparat 2"sanitari" mici , albi si cu ochi rosii. ma poate ajuta cineva sa-mi spuna ce specie sint? De la magazin raspunsul a fost simplu, "sint sanitari de talie mica". I-am cumparat deoarece am renuntat la doi ancistrusi uriasi(15 cm ) care nu asteptau decit masa de seara, in rest somn toata ziua.
Cind o sa poti trimite si in tara( mai precis in Iasi) astept un semnal.
Bineitels ca suport cheltuielile de transport.
Folosesc aceasta solutie de vreo 3 saptamiini si pot sa spun ca s-a modificat in bine aspectul plantelor din acvariu, urmeaza sa mai comstruiesc o bomba cu CO2 sa vedem cum mere.
Easy carbo l-am cumparat de la acvamax.ro

Forum Index » Profile for akeela11 » Messages posted by akeela11
Go to: