[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Dani
Forum Index » Profile for Dani » Messages posted by Dani
As lua si JBL CristalProfi e900 dar ce poate sa faca daca mi-l recomanzi? As luat orice numai sa tina apa curata intre schimburile de apa si sa aiba si un debit bun, medii de filtrare si sa fie silentios.
Ai dreptate si daca tot am deschis subiectul.. sterilizatorul de apa este bun? am vazut in hornbach si era 230 RON unul pentru acvarii de 200 litri- 400 litri si ma gandeam sa iau si eu unul daca este bun.
Dar Eheim-ul 2226 nu respecta cerintele? Sau decat 2228?
Pe viitor am sa imi cumpar un acvariu de 180 litri in care as vrea sa pun neoni,SAE,rasbora dar o sa ma mai gandesc la pesti... oricum, sa trec la subiect. As vrea sa am o filtrare foarte buna si o sa aleg un filtru extern! Ce imi sugerati si mie care sa fie bun? Pret maxim : 500 RON .. vreau ceva care sa tina apa foarte curata ( asta nu inseamna ca nu mai schimb apa) si sa aiba si un debit bun, multe medii de filtrare.. intr-un cuvant cel mai bun filtru posibil pana in 500 RON. Vreau sa fie ceva bun va rog !
Astazi face porcu 5 ani de forum la mai multi ani !
Momentat strang bani pentru un acvariu de 180 litri, si as vrea sa pun cateva intrebari:

1) Ca filtru extern pentru acvariu de 180 litri (plantat) care este mai bun dintre: JBL CristalProfi E900 si Eheim Professionel 2224?

2) As dori sa fac o combinatie de discusi si neoni.. dar am vazut ca temperatura la discusi este de 28-31 grade si la neoni este de 20-26 grade. In unele acvarii am vazut combinatia aceasta si nu inteleg cum de nu mor pestii. Este temperatura foarte diferita.. cum pot face sa pot sta ambele specii?

3) Nu prea am inteles partea cu ciclarea.. Trebuie facuta cu plantele in acvariu sau fara plante? Stiu decat ca trebuie sa pun buretele din filtrul vechi sa se aseze bacteriile si ca trebuie sa astept 4-8 saptamani.

4) Am un aspirator Eheim din Hornbach si face treaba buna dar cum pot face sa nu traga substratul? Ma refer la pamantul sau ce o fi ala de sub pietris.. Ca il trage si ii da drumul peste pietris dupaia cum fac sa il pun la loc?
Salut! Ma numesc Dani si sunt din Bucuresti! Momentan am un acvariu de 30 litri de 4 luni ( http://www.youtube.com/watch?v=YytYmbFOkY4 ) iar in prezent strang bani pentru un acvariu de 180 de litri si am multe nelamuriri despre ce filtru sa cumpar dintre JBL CristalProfi e 900 si Eheim Professionel 2224, etc. As vrea pentru inceput sa ma scuzati daca voi face greseli de ortografie si daca o sa postez foarte mult.. dar asa sunt toti incepatorii. Voi deschide un topic in care sa pun primele mele intrebari pe acest forum! Multumesc, si sper sa fim prieteni buni!

Forum Index » Profile for Dani » Messages posted by Dani
Go to: