[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: androklys
Forum Index » Profile for androklys » Messages posted by androklys
cum spune si titlul cumpar corydoras aeneus. In functie de cati aveti si de pret decid si cati cumpar, Multumesc mult.

daca se poate pentru detalii discutam pe YM sau mail: androklys@yahoo.com
hai ca acum am apucat sa vad si eu acvariul sau mai bine zis rezultatul multooor intrebari

si e chiar ok! (bine ca ai scos craniul ala!)

dar de curiozitate cate plante cumperi/arunci si la fel buturugi & stuff intr-o saptmana, ca mult ai invartit setupul ala

in rest numai bine, acum stiu si eu ca am un vecin "in caz de urgenta"
) nu am sanse

ma tine lumea la respect oricat incerc eu sa-i molipsesc (desi pe toti ii surprind - si e pe bune - cum stau in fata acvariilor )

unul cauta puii de betta sa-i vada printre frunze, unu imi umple acvariul de mancare (si cat mai aspir dupa aia...) unu adora neonii... DAR NIMANUI NU-I PLAC ACVARIILE IN CASA si toti prin magazine zic: da ia uite ce ornament dragut, dar ia uite ce coada are pestele ala, daca m-as lua dupa ei ) va prezentam acum meniul cu ciorba de peste si nu acvariile mele )
aha credeam ca la yachting

nu, de acvaristica nu m-am vindecat

chiar am in plan, la firma, inca un acv la vreo 150L + mai multe mici (30L maxim pentru betta)

deci... you judge )
te referi la cel de-al doilea scris la profil?

s-a vindecat.. cu boala destul de fortat s-a vindecat... dar nu de tot, o sa raman pentru mult timp urme
si dupa salut, detaliile

1 acvariu 54L, semiplantat, locuit de 1 acistrus, 4 corrydoras panda, 10 neoni, o pereche betta (da! locuiesc impreuna fara usi trantite si geamuri sparte ) si 2 scalari diamant usor marmorati - ei doi isi cauta o noua casa!!

si inca un acvariu - 22L cu... bettuti... doar o ceratopteris cornuta mare, care sa le ofere adapost

despre mine? 22 ani, Bucuresti, ultimul hobby (daca se poate numi asa) adaugat in tolba este acvaristica de cateva luni... desi m-am mai apropiat de ea si acum cativa ani cu .. carasei si putini litri

in rest... bine v-am gasit?
inca un salut! unde-s atatea ce mai strica unul?

Forum Index » Profile for androklys » Messages posted by androklys
Go to: