[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: alex08
Forum Index » Profile for alex08 » Messages posted by alex08

Am mai pus cateva cioate sa ia apa si incerc sa mai dezvolt un pic partea de hardscape (acelasi tip de lemn, bucati mai mici si mai mari).
Revin cu poze indata ce este gata.

image
Rotala macrandra red sp. mini
image
high resolution

Multumesc inca o data colegului georeo, sper sa am si eu pe viitor o tufa ca a lui.

Stefan, am bagat!
Da, Stefan. Intr-o forma sau alta, il inscriu. Inca nu m-am hotarat.
Daca tot inaugureaza sectiunea de Olandeze, nu ratez ocazia.

O vedere de asta seara
image
high resolution
Multam, Stefan.
Uite si restul pozelor de la ultima sedinta :

image

image

image

image
Caridina babaulti var. Stripes alaturi de Neocaridina davidi var. Yellow
image
high resolution

Multam, Stefan.
Toate au un inceput. Este primul an cand particip, deci mai sunt multe de invatat de acum incolo.
Va multumesc inca o data pentru sustinere.

image

The Good Side, la inceputul lui Septembrie, inainte de tunsoare.
David versus Goliath

image
high resolution

image
high resolution

A se observa diferenta dintre puiul de Yellow shrimp si elefant.
Desi la prima vedere elefantul pare sa manance melci de substrat, el de fapt se cearta cu ei pe mancare.

Stefan, lista arata asa :

1.Red Cherry
2.Sakura Red grad S
3.Yellow
4.Blue Jelly
5.Blue Jelly Red Hat
6.Amano shrimp
7.Orange
8.Caridina babaulti var. green
9.Caridina babaulti var. stripes
10.Caridina sp. hummel
August 2014

image

image

image
Familiei numeroase de Neocaridina davidi var. Yellow i s-a alaturat si un grup de Caridina babaulti var. Stripes.
Inca sunt mici, o sa mai dureze ceva pana prind culorile, dar nici nu ma/nu-i grabesc.

Caridina babaulti var. Stripes
image
high resolution
image
high resolution
Bine v-am regasit,

Pot spune ca am inceput saptamana bine, atat cu vestea primita de la IAPLC, cea de la RAC, cat si cu ce se mai intampla prin "padurea" The Good Side.
Deci putem spune in continuare ca avem :

The Good...News :

image

Inca o data felicitari tuturor celor care au participat si la anul sa ne clasam pe locuri si mai bune, pentru ca se poate!

The Good Side a luat locul 3 la RAC 2014 :

image

Pozele inscrise cu el le gasiti aici : http://rac.acvablog.ro/index.php/ro/rezultate/acvarii-plantate/sub-100-litri?id=75

Tot la RAC 2014 am primit si premiul pentru cea mai reusita fotografie acvaristica inscrisa :

image

Detalii gasiti aici : http://rac.acvablog.ro/index.php/ro/rezultate/cea-mai-reusita-fotografie-acvaristica
Multumesc sponsorului F64 Studio pentru premiu.

Inchei relatarea cu cateva poze de la ultima sedinta foto, printre care va arat si o femela de Neocaridina davidi var. Orange, mamica peste cateva zile :

image

image

image

image

image
Cateva crop-uri :

image

Cu lampa de 2x39w deasupra si lumina rece :
image

Neocaridina davidi var. Orange
image

Physa snail
image
Caridina cf. breviata 'Hummel' / Caridina sp. Hummel
image
high resolution
Summer colors edition

image

image

image

image

Warm versus Cool light :

image
Click pentru dimensiune mare.
De cat timp aveai acvariul pregatit pentru ei (Hinomaru)? S-a ciclat?
image

image
image
high resolution
De aici incolo trebuie sa ma concetrez si pe gazon, sa-l ridic la "acelasi nivel" cu restul.

Pai bine mai, Stefan, eu ce spuneam mai sus?

Incerc sa le trag o tunsoare zilele astea la toate, sa vedem ce iese.

image

image

image

Red Cherry shrimp pe o frunza batrana de Microsorum
image
high resolution
Bun, am acoperit si ultimele goluri din zona de middle/background, de acum incolo tundem si iar tundem, sa mai scoatem si "coarnele" alea din verdeata un pic.
De data aceasta nu am mai luminat partea din fata (folosisem la sedintele trecute o veioza mica in laterala dreapta, care mai ajuta un pic) si a iesit un pic intunecata, dar va faceti o idee per ansamblu.
Urmatoarea sedinta foto o sa o fac cu lampa de 2x39w de la acvariul mare, deasupra.

image

image

image

De aici incolo trebuie sa ma concetrez si pe gazon, sa-l ridic la "acelasi nivel" cu restul.

Nu pot sa inchei fara sa va arat si cateva portocale :

image

image

Poate va intrebati si cum arata acvariul, zi de zi, incarcat cu toate echipamentele :

image

Am pastrat iluminarea pentru a fi in ton.
Am gasit o piatra mica pe care sa o pun in capatul furtunului si o sa modific un pic reactorul (revin cu detalii).
Nu am mai rezolvat aceasta problema pentru ca am avut alta pe cap si anume temperatura. Nu am avut incotro si am montat si pe acesta un cooler. Temperatura ajunsese la 27-27,5 grade C pe zi si am zis sa n-o mai lungesc.
Aceeasi metoda, DIY, cu un trasformator (de data aceasta unul de 9V), ce alimenteaza cele 2 coolere (unul pentru The Good Side si unul pentru Jelly Island) pare sa dea rezultate foarte bune.

Va urma...
Ludwigia inclinata var. verticillata 'Cuba'
image
high resolution

Inca o frumusete, primita de la colegul Bobi (@bobiciupe).

Forum Index » Profile for alex08 » Messages posted by alex08
Go to: