Message |
|
Se poate inschide
|
 |
|
poftim
|
 |
|
400 lei

|
 |
|
Cumpar otto astept oferte .
|
 |
|
Vand acvariu AquaPro 80 Eihem cumparat acum aproximativ 2 luni .
Acvariul are dimensiunile : 80 x 45(h) x 35 si contine:
Plante:
- substrat sera
- nisip 2-4 mm
- 8 specii de plante
- una bucata mopan foarte deosebit
Pesti:
- 10 Microrasbora
- 10 Neoni albastrii
- 2 Corydoras
- 2 Khuli
Echipamente:
- instalatie de 3 neoane 2x osram 865 si un Aquarelle cu drosere electronice (am si instalatia veche cu neoanele vechi)
- incalzitor 150W Jager
- filtru intern aquaball eihem 500L/h
- termometru
- plasa pesti
Acvariul nu prezinta nici un defect sau zgarietura.
Pretul este de 450 Ron setul complet
Poza este execrabila din cauza telefonului dar cine este interesat il poate vedea live
|
 |
|
Se poate inchide
|
 |
|
astept sa fiu contactat de cine are pestisorii din titlu
|
 |
|
Daca te ajuta cineva prin mesaje private cu link-uri utile te-as ruga sa mi le impartasesti si mie , multumesc anticipat
|
 |
|
Plante vechi:
Bacopa lanigera - ii merge rau a crescut bine dar cateva frunze au nervurile deschise la culoare spre galbui care sa fie cauza cum o pot ajuta ?
Didiplis diandra - ii merge foarte bine , s-a dublat in 2 saptamani si are puieti pe tulpina
Plante noi :
Alternanthera Lilacina si 1 Hygrophila Guianensis ce ar trebuii sa stiu despre ele ?
Poze noi cu un alt telefon putin mai bun , apa este putin alburie dar asta s-a intamplat de cand am mai adaugat nisip  o sa fac schimburi partiale de apa :
Acvariul:
Detaliu stanga :
Detaliu stanga 2 :
Detaliu dreapta :

|
 |
|
Doresc sa cumpar aceste doua plante sau alte plante pitice sau pana in 15 cm maxim inaltime si eventual o planta cu tenta rosie indiferent de inaltime .
|
 |
|
Update:
Am mutat buturuga in mijloc , rearanjata ,plantele toate mutate in dreapta si mijloc ,incalzitorul langa filtru .
Neclaritatea e din cauza camerei numita Nokia E51 foarte Uzat de altfel  .
in weekend ma duc sa cumpar inca o planta si 2 cory :-) asa se face treaba pe criza .
|
 |
|
0 Am doi cory unul cenusiu si unul cu punctulete .Se plimba toata ziua "de mana" ,vroiam sa mai iau cate unul din fiecare si 2 panda si sa vad daca "socializeaza".
1 peste tot e o loterie am luat si de la un alt magazin care nu sunt asa neglijenti ca la hornbach si ce crezi ? mi-au murit in 2 zile(era alt acvariu in care existau de cateva luni alti pesti cum ar fi neoni etc)
Otto o sa iau in curand vreo 2 atunci dar imi plac microrasbora rau de tot :X si la neoni nu renunt . Plantele cresc cresc vazand cu ochii .
Azi se implinesc 7 zile de la inceperea ciclarii si plantele au 2 cm lungime in plus si alti lujeri mititei din planta misterioasa care nu o cunosc si bacopa lanigera a crescut putin dar mai mult si-a marit frunzele .
|
 |
|
zilele astea vin si fratiorii as vrea dou cory panda dar nu am vazut 
|
 |
|
am deja doi cory in acvariu
|
 |
|
3 neoni a 2 lei bucata maxim = 6 lei
Pana la 80 de lei e cale lunga
Am pus plante la crescut ca pesti o sa pun atunci :
neoni 10
microrasbora 6
corydoras 6
ramirezi 2
In total 24 de pestisori de mici dimensiuni in 100 L net .
|
 |
|
nu ma pot hotara cu ce sa populez acvariul :
1 Neoni - 10 buc
2 Microrasbora Galaxy - 2 buc
3 Betta Crowntail - 1 mascul
4 Corydoras (obligatoriu) - 4
5 Ramirezi - 2
M-am uitat pe listele de compatibilitati si nu am gasit unii ba altii asa ca apelez la cineva care stie daca aceste specii pot coexista impreuna
|
 |
|
Am cheltuit deja destul de mult si mai am de luat un neon osram fluora .Momentan daca nu mai muncesc  . . . stau in militari/gorjului iti multumesc pt oferta.
Momentan am doi corydoras si sunt foarte activi , daca adaug peste 2 saptamani 3 neoni in loc de testele de amoniac si nitriti m-am gandit ca ies mai ieftin ?
:-)
|
 |
|
sincer nu am de gand sa dau 80 de lei pt niste teste mi se pare extraordinar de mult
|
 |
|
o sa ma duc sa caut prin magazine zilele astea si ce valori imi trebbuie pt fiecare test NH3/NH4 si NO2 si cat ar costa testele ?
|
 |
|
Si cum se numesc exact testele pentru amoniac si nitriti ?ca am vazut tot felul de denumiri .
|
 |
|