| Message |
|
|
|
|
 |
|
|
|
la nuca de cocos, pentru a fi mai "spectaculos, poti da niste gauri cu un spiral de 3-4 mm in care INFIGI la propriu niste zmocuri de muschi. sa vezi ce frumos "da la privire"
|
 |
|
|
|
sau ancistrusi.... sau melci....
|
 |
|
|
as inclina sa te incurajez sa pui poze si cu pepinierele, cine stie sa "citeasca printre rinduri" in pozele alea, poate va avea multe de dedus-invatat....
personal m-ar interesa, chit ca in veci nu ma voi apuca sa fac experiente si experimente, din lipsa de timp, spatiu si mai ales cunostinte in domeniu, dar... o idee "furata" de la unu' pusa cap la cap cu o alta idee "furata" de la altul... mai sti unde poate sa duca????
asta daca nu te deranjaza "micul" furt de idei. 
|
 |
|
|
daca ti-este de folos, am niste pietris din bazalt, inchis la culoare, poate fi vazut aici
|
 |
|
|
Dan_McTudor wrote:ce alte specii imi recomandati pentru tipul asta de apa moale si putintel acida ? Cardinali ? Alte cyprinide ?
pai daca ai zis cardinali, lasa-i doar pe aceia..... dar tot "multi" sa fie....
ai toate sansele sa vezi puiet, daca bagi ceva jawa moss, sa aibe unde sa lase icre, ca nu sunt zurbagii sa-si manince progeniturile....
desiiiiiiii.. daca ai spus apa moale si acida... tot neonii se vor simti cel mai bine ;)
|
 |
|
|
|
mai bine il plantezi "la greu" si bagi niste neoni.... 25 buc ar sta la marele fix, cu conditia sa nu "exagerezi" ;) cu mancarea....
|
 |
|
|
sinbad wrote:2. Da, Razvan, exact ca ei arata. Cum se numesc?
fosilis este denumirea "populara", stiintific este hoplosternum toracatum.
chestia cu batrinetea mi se pare cea mai plauzibila varianta, luind in consideratie datele pe care ni le-ai pus la dispozitie.
|
 |
|
|
|
|
 |
|
|
|
ca si in cazul cu racii, simpla intimplare si dijitalu' la indemana....
|
 |
|
|
total gresita presupunerea dragul meu watson....
in acvariul ala nu este picior de ricce
acesta este acvariul de acasa, cam acum 2 saptamani in urma, si dupa prima tunsoare.
universul ricciei este in acvariul de la job, unde am mutat "stiucile" deoarece sumatranii vad ca sunt ingretosati de citi guparezi au "moderat" si nu semai ating de ei .. in schimb aplo.....  isi fac datoria cu prisosinta.
SERVIM PATRIA.
|
 |
|
|
|
contacteaza-l pe mail-ul declarat, deoarece "s-a cerut afara" si nu mai este activ pe acest forum.
|
 |
|
|
DIANAA wrote: Am pus bactopur cu ectopur si situatia e mai roz putin.
tratamentul de genul "hai sa punem, ca e doctorie" poate duce la dezechilibre si mai mari in acvariu, la fel ai facut si cu malachitul.
DIANAA wrote:Oricum am inteles ca nu sunt viermisori, ci un fel de hidre.
situatie si mai grava, hidrele sunt si mai greu de eliminat,
DIANAA wrote:Vreau sa refac acvariul de la zero si sa pastrez numai carasii. Imi puteti spune care sunt speciile de pesti compatibile cu carasii? Sau ar fi mai bine sa-i las numai pe ei in acvariu?
genial!!! mintea romanului de pe urma  alte specii compatibile?? preferabil alte varietati de carasi, dar vezu ca au "prostul obicei" de a creste, a se dezvolta.... si pe cuvintul meu ca CRESC MARI .
DIANAA wrote:P.S.: ar fi mult mai instructiv sa-mi raspundeti fara sa faceti misto. Fiecare este expert pe domeniul lui.
aici chiar ca ai aruncat batista pe tzambal.... cine a facut misto de tine, poate eu acum , ca m-a stirnit putintel afirmatia ta.
citeva mici observatii:
- nu suntem help on line, raspunsurile le primesti in functie de cum se logheaza userii ( cind au timp si chef) in functie de competenta (nimeni nu le stie pe toate , si nu e nimeni "de serviciu" la "raspundem ascultatorilor"
- nu ti-a interzis nimeni sa cauti pe forum ce s-a discutat despre carasi. exista sectiune separata pentru ciprinide (grupa de pesti din care fac parte carasii)
|
 |
|
|
|
ba da, daca zic ei ca nu e bun pentru acvarii, stiu ei ce zic....
|
 |
|
|
|
NUUUUUUUUUU!!!!!!!
lasa-l sa se "usuce bine"
poate siliconul "de la suprafata" lipiturii pare intarit, dar "la mijloc" unde nu este in contact direct cu aerul, se intareste mai greu. mai devreme de o saptamana jumatate-doua, nici sa nu te gindesti.
e pacat de munca ta , sfat prietenesc de cirpaci.
|
 |
|
|
|
in ce sens spui "merge" ?
asa ar merge niste oscari maturi, niste pui de vivipari, un stol de zebre, chiar si niste neoni .... rosii preferabil, ca sunt mai scumpi ( baneste vorbind)
|
 |
|
|
|
la fix, practica o sa te ajute sa-ti dai mana la lipit, pentru un acvariu, sau alt acvariu ;)
|
 |
|
|
|
in atentia userului ( inactiv inca) floriantes, eelyot, din braila, administrator si crescator de discusi.
stimabile, la crearea contului, foloseste o adresa VALIDA (ADICA BUNA, FUNCTIONALA) de mail, deoarece softul forumului trimite un link de activare.
DACA NU DAI CLICK PE ACEL LINK , POTI SA FACI ZECI DE MILIOANE DE USERI, CONTUL NU SE ACTIVEAZA
vad ca te chinui de citeva zile sa-ti faci un user, este chiar asa de secreta adresa ta de mail de n-o poti pune????, vezi ca ai o optiune, sa nu-ti apara adresa de mail , daca nu vrei sa o faci publica.
am recurs la aceasta modalitate de comunicare, deoarece presupun ca adresele cu care ai incercat sa "pacalesti" inscrierea nu functioneaza.
|
 |
|
|
am primit mai multe mailuri de la useri carora li s-a dezactivat userul, se pare, in urma "caderii" de ieri.
cine se afla intr-o situatie asemanatoare, sa nu ezite sa dea mail .
se rezolva mintenash ;) 
|
 |
|
|
|
cu astia 270 RON , iti FACEAI unul de 500, si cred ca ti-ar mai fi ramas si de o mica parte din "suport" .
|
 |
|
|