| Message |
|
|
|
ce sunt "ancistrus" si sub ce forma se gaseste in magazin?Am pus Nutrivit picaturi in apa.Apa o schimb saptamanal cam 10 litri odata dar tot ramane murdara.Filtrul functioneaza de la 6 la 22.
|
 |
|
|
|
La 33l acvariu am doi gurami albastru ,doi xifo,un beta si un sanitar.Plantele nu stiu cum se numesc .am marit timpul de iluminare la 10 ore iar algele maro incep sa faca locul altora verzi pe plante.nu stiu cum sa adaug poze[/img][/url]
|
 |
|
|
|
P.S. Sper ca nu sunt enervant cu intrebari ce pot parea stupide unora.Cum pot ajuta dezvoltarea plantelor,am vazut ca trebue CO2(nu mor pestii?)si fertilizant,dar sunt de multe tipuri si firme.Dati-mi exemple de fertilizante mai ieftine dar care totusi sa aiba efect.MULTUMESC.
|
 |
|
|
|
de fapt nu numai plantele au depunerea aceea maronie ci tot acvariul are aceasta problema.Am citit undeva ca sunt alge maro care se dezvolta la lumina slaba.Am marit luminarea acvariului de la ora 14 la 22 dar tot degeaba.Nu exista nimic "chimic" ce distruge aceste alge?
|
 |
|
|
|
din ce cauza frunzele plantelor au o depunere maronie si doar frunzele noi au o culoare verde si curata?Acvariul are 33l si e luminat de un neon Philips AQuarelle de18w de la ora 17 la 22
|
 |
|
|