[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Lullaby
Forum Index » Profile for Lullaby » Messages posted by Lullaby
Spuneti-mi va rog de unde a aparut spuma pe marginea apei, langa peretii acavariului? Nu am spalat cu nimic acvariu, doar cu apa de la robinet, acelasi lucru si cu pietrisul si obiectele din acvariu. Lamuriti-ma va rog
Revenind la problema ciclarii: spuneti-mi va rog ce s-a intamplat:
am schimbat apa (apa statuta mai mult de o saptamana), vreo 20% cred. A 2 zi pestele era total franzurat, respira foarte greu, statea culcat pe pietre. Din pacate peste o zi a murit. Spuneti-mi ce am facut gresit.
Ok, mersi mult de sfaturi, am mai citit eu pe aici una alta. Pesti acum nu mai cumpar, va trai Flipper singur (asa l-a numit fiul meu ca e cadoul lui- chinul meu ). L-am pus de-odata in acvariu ca mi-era jale de el sa-l tin in borcan.
Nu am facut ciclarea, acvariul e de marti seara, deci are o saptamana.
Abia am reusit sa citesc denumirea
Apropo de ce e franjurat ca traieste singur in acvariu?
Ce prieteni pot sa-i cumpar?
Salutare.
Spuneti-mi va rog ce specie e acesta si cu ce se poate de combinat (cu cine convetuieste);
image
image
(sorry pentru calitatea pozelor)

are coada transparenta, aripioarele se intuneca la intuneric. am primit cadou 2 din astia, insa unul nu a rezistat transportarii.

Forum Index » Profile for Lullaby » Messages posted by Lullaby
Go to: