Sa facem niste corecturi. Damselfish nu sunt adecvate acvariului tau, iar dupa parerea mea si A. ocellaris sunt tot damselfish si nu au ce cauta intr-un acvariu de 20L.
Pesti pe care i-as pune intr-un acvariu de 20L:
- blenny din familia Ecsenius si anume: Ecsenius bimaculatus, E. pictus, E. tigris, E. ops, si multi altii care nu cresc cu mult peste un inch. Un exemplar, doi daca gasesti spre vanzare o pereche, dar ma indoiesc ca vei avea acest noroc.
- watchman goby din familia Stonogobiops: Stonogobiops yasha, S. xanthorinica, S. dracula, S. nematodes cu un candy snapping shrimp (Alpheus randalli). Unul singur sau o pereche formata. Poti avea succes cu exemplare multiple din specii diferite, dar ca incepator nu as incerca. La Stonogobiops yasha, doar masculul are varful inotatoarelor pectorale negre. Deci se pot alege doua exemplare adecvate formarii unei perechi.
- coral goby: Gobiodon okinawae mi se pare cel mai cool, poti adauga doi de astia fara probleme.
Creveti pe care i-as pune intr-un acvariu de 20L: sexy shrimps (Thor amboinensis) si orice creveti de anemone mai gasesti.
Crabi: as merge pe o pereche de pom-pom crabs (Lybia tesselata).
Melci: Cerith caraibieni, dove snails, gold ring cowrie (Cypraea annulus)
Corali: as merge pe gorgonieni fotosintetici, zoanthus, Ricordea florida si Ricordea yuma, Pulsing xenia.
Vezi aici pico-ul meu de 21L, sper ca te poti inspira de acolo.
http://www.acvariu.ro/forum/posts/list/30804.page Filtrul este un filtru Hang on de Fluval Edge.
Legat de dozare, mai bine faci schimburi sapamanale de 10L si nu te doare capul.
LE: inteleg ca esti departe de casa. E pacat sa nu stii cand se scrie s-au si cand se scrie sau. Fetele s-au dus la padure. Sau le prinde ursul si le ...., sau scapa. Oricum ar fi, s-au scos. Daca mi-e permis, sper ca e clar. Sau sa mai dau exemple?