Hybrid wrote:Pai, vina ta ca stai la casa, daca erai la bloc nu-ti faceai probleme din astea Plus, daca vreodata ai vreo bucurie cu apa in beci, nici macar nu umfli un parchet ceva, si nici nu te cearta nevasta
Nu stau la casa. (momentan)
Stau' in apartament. (cu tona de apa, intr-o camera)
Si: voi avea macar 4K litrii in unul din bazine. (de asta: se face subsolu' cum vrea *ula jupanului)
ia dimmer' si lasa la jumate'... sa fie bine. (altfel, este rau)
Acum: te exprimi mai pe intelesul meu.
Ca sa nu cumperi inutil un 'dimmer', pune o banda izolatoare pe sticla din fata ledurilor din centru. (pe lungime)
Asta, ca solutie temporara... in timp se ard' random, ledurile' si poti da banda jos.
__________________________________________________________________________________________
Un cunoscut, are doua bucati de C201 creca' date de mine cu tot cu bazin, acum 10-11 luni anterior... mai merg maxim 60% din leduri. (tot fara dimmer)
Se 'dimeaza' in timp... (dar sunt bune iarna: la ce caldura degaja')
Hybrid wrote:E imperios necesar sa-i cumpar si dimmer-ul oare?
Doar daca: vrei toate ledurile functionale/nearse peste cateva luni'
Hybrid wrote:Pai cubul vine cu chihiros c251, daca am calculat bine asta vine cam 60 de lumeni/litru ceea ce teoretic e foarte ok, daca am calculat bine, cu cele 1000 de calculatoare online
Daca e cineva binevoitor sa ma verifice, dimensiunile sunt 25x25x30 iar lumina scoate 1100 lumeni.
Oftopic: un cactus' este mai ieftin si comod, de intretinut.
Da! mo' mancat' undeva... (am fost scarpinat: corespunzator)
Chestie ciudata: albeata aia de pe intriorul geamurilor, a fost curatata doar la ciclide. (la carasi nu am mai avut timp si la Tropheusi nu exista, probabil din cauza ca "este" vegetarieni)
Ieri, nu am avut timp sa ajung la bazine... (azi, cand am ajuns: nu mai exista "albeata" pe geam la carasi) Ce dracu era? de fapt...