[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: lulu03
Forum Index » Profile for lulu03 » Messages posted by lulu03
am ridicat temperatura.....au murit intr-o noapte 2 scalari, 1 beta si 2 xifo....numai un beta mai e intreg....vorba vine! am ridicat temperatura la 29*C, dar adevarul k nu ...treptat! mai am de alaltaieri 2 carasei, intr-un alt acvariu, erau in carantina, cu sare......nu sunt prea bine, dar cel putin au scapat cu viatza ca nu au fost in acvariul mare cand am marit temperatura! cam toti pestii aveau gris pe ei......
se pare ca nu mai scapa niciunul.....ce fac cu acvariul? arunc tot sau incerc sa-l dezinfectez?
la 54l, juwel, termometru si filtru din dotare, cati si ce pestisori imi recomandati, sa nu-mi iasa iar o ciorba la sfatul....vanzatorului? neonii sunt mai rezistenti?
IMI MOR PESTISHORII!!!!!!!! AU GRIS PE EI......
DORESC CA UN CUNOSCATOR SA MA AJUTE, DACA SE POATE DEPLASA PANA LA DOMICILIUL MEU, BINEINTELES CONTRA COST, SA-MI DEA SFATURI CUM TREBUIE SA-I CRESC, CUM E ACVARIUL, CE SPECII SUNT NECOMPATIBILE!
VA ROG FRUMOS! STAU IN BUCURESTI, DRUMUL TABEREI!
WOW!
Cam maricei...ai mei au cca 5 cm, iar vanzatorul mi-a zis ca pe la 8-10 cm se opresc... deci se pricepea si el la pesti ca si mine!
va multzumesc f. mult.....problema mea e ca nu am accesat site-ul inainte de a cumpara pestisorii!
imi puteti spune cat de mari pot creste caraseii? cei argintii cu portocaliu vor avea aceeasi dimensiune cu cel cap de leu?
va raman recunoscatoare pt amabilitatea voastra! mi-a fost teama sa va scriu, sa nu-mi faceti botezul pe site!
imi plac carasii la nebunie, chiar mi-as lua un acvariu mai mare pt ei... iar pe acesta sa-l populez cu neoni, eventual si gupii...
tot nu am inteles cantitativ cat sa dau de mancare...sunt asa de mancaciosi carasii, caci si jumatate de borcan l-ar termina in 2 minute! la 10 pesti : 4 carasi, 2 scalari+ 4 mititei, le dau cam 2 burice de degete de 2 ori pe zi...
sistemul de filtrare e cel din dotarea acvariului Juwel...3 bureti, filtru de carbon.....
temperatura incerc s-o tin la 22C.....
piatra mare pt oxigen, dupa sarbatori o sa cumpar perdea de oxigen si cateva plante!
locuiesc in dr.taberei si singurul magazin pe care-l stiu e la piata moghioros... plantele nu sunt prea dragutze akolo....imi recomandati un loc unde pot gasi ceva deosebit?
va multumesc pt raspunsuri!
acvariul este un JUWEL de 54l......problema e ca nu stiu ce temperatura sa tin...cea mica pt carasei sau mai mare pt scalari?
cand tin neonul aprins, se incalzeste si apa.....sa-l inchid? sa tin orificiul capacului deschis sa mai intre racoare? am citit aici pe forum despre un ventilator deasupra....voi ce ma sfatuiti cel mai bine?
problema 2 e ca nu stiu cata mancare sa le dau! vanzatorul mi-a zis 'cat iei intre degete sare pt mancare'....dar cum voi ati spus, caraseii mananca mult si repede.....imi puteti spune cantitativ cat as putea sa le pun sa apuce si cei mici?
Buna tuturor!
azi am cumparat pt prima data pesti.....2 scalari, 4 carasei si vreo 4 mai micuti carora nu le stiu denumirea.....tipul de la magazin mi-a dat ca hrana 'tetradiskus'- hrana de baza pt discus....dar eu nu am niciun discus.... va rog sa ma sfatuiti ce fel de mancare sa le cumpar si daca am gresit dandu-le de 2 ori din aceasta mancare
problema 2 e ca cei mici stau mai mult ascunsi printre plante....le e frica de cei mari?

p.s. cum pot atasa o foto pe acest forum?

va multzumesc anticipat!

Forum Index » Profile for lulu03 » Messages posted by lulu03
Go to: