[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: bemai
Forum Index » Profile for bemai » Messages posted by bemai
OK multumesc de sfaturi, deci caraseii ii dau amicului meu care are muuult mai multa experienta si spatiu in acvarii
daca tot cresc destul de mari sunt comestibili ???
ce pot sa tin in asta ?
Elite Cool Goldfish Kit - 10
- Plastic Goldfish Tank with 4 feet, 10 L
- Plastic Hood with 2 hinges, electric purple
- Elite Mini Internal Filter (A-130)
- Nutrafin Max Goldfish food, 12 g
- Nutrafin Goldfish Bowl Conditioner, 59 mL
- Electric Purple Gravel, 1 kg
- Plastic plant, 6"
- Care Guide
http://www.hagen.com/img/aquatic/products/13385uk.jpg
mi-a promis un priete un acvariu de 25 litrii doar sa merg cu berile dupa el, este de ajuns???
pe pompa (submersibila) scrie ELITE dar nu stiu ce putere are dar se poate regla de la capatul furtunului cantitatea de aer iar de la mijlocul ei debitul de apa filtrata cred
1. scumpa mea nevasta a sosit săptămână trecuta acasă cu un acvariu de plastic ( pe cutie scria parca marina ) dotat cu pompa ( are in ea un burete si trge aer printr-un tub de afara ) si o punga de nisip albastru smilie mâncare ptr. pesti nutrafin goldfish si ceva soluţie pentru apa
2. intr-o pungulita de plastic avea 3 pestisori de aproximativ 2-3 cm, cred ca sunt carasi ( dupa cate am vazut pe forum ) si un sanitar mai micuţ negru
EVIDENT dragutu de mine a devenit responsabil de soarta lor
intrebare nu este cam mic acvariul ? si daca hrana sub forma de fulgi este de ajuns sau trebuie si alta si cat le dau de mancare, fiindca am inteles ca papa tot oricum ???

Forum Index » Profile for bemai » Messages posted by bemai
Go to: