[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: toto
Forum Index » Profile for toto » Messages posted by toto
Se pare ca toti imi spuneti cam acelasi lucru... Si incep si eu sa va dau dreptate. Ma oftic de faptul ca este o idee... tampita. Ar fi ceva super frumos,cel putin asa il vad eu in mintea mea. Insa imi este din ce in ce mai clar ca nu o sa mearga...

Ok, back to design table... Sper sa nu va suparati daca va mai stresez cu niste idei, sper eu mai bune/fiabile.

Multumesc pentru timpul acordat.
Da, asa as fi vrut sa il fac in "S" ... N-am cum sa modific mobila..

Si lateralele ar fi o problema.... Pentru ca ar trebui turnate special pentru acest proiect... Nu am unde sa gasesc sticla buna, groasa, in forma de S pentru acele laterale...
Nu am reusit sa vad cum pot edita postul, deci revin aici cu schita acvariului: image
Salut tuturor, este primul meu post in acest forum, nascut din nevoia de pareri avizate, experiente ale altora.

Vreau sa imi fac acvariu. Puteti spune: asa, si? ce e asa de greu?!

Pai hai sa va spun cateva date...
Din calculele mele ar rezulta ca acvariul ar avea 288 litri... Este un acvariu mare - pentru o sufragerie, la bloc. Cel putin asa cred cei cu care am mai vorbit despre acest proiect. 99% din prieteni imi spun ca sunt nebun, ca este imposibil de realizat, si ca la primul cutremul voi inunda toti vecinii de sub mine - stau la 10.

Partea grea este ca nu vreau un simplu bazin mare... Este vorba si de cum arata. De aceea va atasez o imagine a unei schite facuta de mine din care rezulta cum vreau sa arate acvariul:

schita acvariu

Dupa cum observati:
inaltime: 180 cm
latime: 80 cm
grosime: 20 cm

Mentionez ca imi doresc doar pesti de mici dimensiuni, cat mai colorati... Fara pesti cu aripioare mari, voaluri (?!), etc ...

Deci:
- ce parere aveti de acest proiect?
- este realizabil?

Forum Index » Profile for toto » Messages posted by toto
Go to: