[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Shubi
Forum Index » Profile for Shubi » Messages posted by Shubi
Posibil ca tu avand pepermint ei sa se fi ocupat de eventualale aiptasii mici care s-au dezvoltat ulterior in bazin, aceasta fiind cheia succesului tau.
La mine doar cu Aiptasia X au disparut cateva saptamani complet dupa care au aparut intr-un numar foarte mare si peste tot.
Se pare ca Berghia, pentru mine pana acum, e cea mai buna solutie.

Te-am intrebat pentru ca nu demult spuneai (4.10.2015):
elven wrote:imi comand eu berghii de la peti si daca vrei suna-l si tu si rezerva-ti cateva....nu te grabi cu peppermintii ca daca nu iei o gashca de 4-5 buc minim nu faci nimic + ca tre sa fie sigur wundermanii

Si acum sunt curios pentru ce mai aveai nevoie de berghia daca nu mai ai ce sa le dai sa pape......
Dezvolta te rog elven ce inseamna "folosita corespunzator" pentru ca eu, de exemplu, am folosit produsul conform recomandarilor producatorului si m-am umplut de ele.
O zi speciala`n viata Danezului astazi fapt pentru care transmit un calduros "La multi ani !"de la Timisoara. smilie
Sa cante formatia !

Cu placere
stanga
Pompa s-a dat.
Acvariul este inca disponibil.
Oferta doar saptamana asta: 800 RON
....mansarda cu etaj !
Ti-as recomanda sa sigilezi capetele tevilor din motive de umiditate.
Sa speram ca aveti dreptate, cert este ca ouale nu mai sunt acolo, sa speram ca in urmatoarele zile vor apare si goangele
Ideal ar fi sa o prepari de acum si sa o menti agitata/oxigenata cu o piatra de aer dar si daca o prepari cu 24 ore inainte e ok.
....si ouale de Berghia :

DSC_5369
Ca tot suntem la categoria asta, sa va prezint noua colectie de toamna-iarna dedicate tzatzelor de recif, cu multumiri la tov. Danezu`

DSC_5347
DSC_5360
Salut Robi

trimis pm
Mega oferta, palinca contra crispy strips
Revine la vazare una bucata Nucleo F411RE +LCD keypad shield = 50 ron, transport inclus,

image
image

si controller Jarduino 1.2 functional, 400 RON - transport inclus

image
Adevarat, cel mai frumos a fost transportul, asigurat de firma de 5 stele.
image
Anemona a ajuns la mine, felicitari pentru impachetare, ca la carte.
George nu le vede din cauza prafului de lemn
Dar un UPDATE nu meritam si noi ?
Dedicatie pentru tine, George
image
Sa se inmulteasca si va fi pentru toata lumea

image

Forum Index » Profile for Shubi » Messages posted by Shubi
Go to: