[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: razvan
Forum Index » Profile for razvan » Messages posted by razvan
insista, nu intra cu mozilla, pagina merge cam naspa, insa pozele sunt de belea..
cauta pe aici si vezi cu care seamana cel mai mult....
daca zici ca a e MAAAREEEEE , banuiesc un gibiceps, dar.. sa mai vedem
Anubias wrote:
Salut Carpaciule, am o intrebare. Daca fac apa acida si dura in acelasi timp, merge? Din nefericire aici am apa moale si bazica. Eu am pus un mic ciot de os de sepie ca sa ridic duritatea apei. Dar cum fac cu aciditatea? Am inteles ca prin adaosul de CO2 creste aciditatea.

apa acida si dura = baba tinara = pleonasm = "nu se exista" ;)

..... Din nefericire aici am apa moale si bazica ...

aceeas situatie

....Eu am pus un mic ciot de os de sepie ca sa ridic duritatea apei....
teoretic si practic poate fi adevarat....

....Dar cum fac cu aciditatea? Am inteles ca prin adaosul de CO2 creste aciditatea....

ai inteles perfect!!!!

DAR
de obicei, apa dura este bazica, iar cea moale este acida...
sau "ca la clasa 1" ;) ...

durizind o apa acida, devine bazica, si reciproc acidifiind o apa bazica, devine moale...
la mine la job merge 8-18, acasa 6.30-18, si nu sughite niciunul...
daca vrei pentru plante, se intelege ca cel de 3000K
alcoor wrote:si ce te faci cu cei care vor un acvariu de 100l cu 10carasi,10 gupy,10tetra,10beta,etc... ca el plateste si asa vrea nu conteaza ce-i spui tu ci ce vrea el ca plateste nu?

te inarmezi cu compasiune infinita pentru pesti, pastile antinervi, sa nu-i dai clientului una in cap, si te bucuri ca-ti va merge afacerea din plin ...
asa de populari incit nu a auzit nimeni de ei... ;)
superbi pesti.. mici cu dungulita aia galbena pe anala, ce cird, pe gustul meu.
am avut si eu mai demult citva.

auzi nene? mai vi cu multe "exotisme" d'astea? ca le deschizi ochii la juniori si-i vezi ca se lasa de discusi + catfish, sau scalari cu carasi... ;0
valisneria , in general prefera apa un pic mai dura, prin adaosul de apa oxigenata ai marit aciditatea apei (ceeace ii place la nebunie echinodorusului si anubiasului ;) )
alcoor wrote:cred ca mai profitabil ar fi ca cei experimentati si care vor sa-si impartaseasca cunostintele sa incerce la nivel loacal sa formeze grupuri de lucru

tu de ce crezi ca NE PARE RAU ca fenomenul "circiuma acvaristica" (la nivelul prezentei si fregventei celei din buc) nu capata amploare???

oricare adunare ( de la min 2 oameni in sus ) care se produce de la 3 ori pe luna REGULAT ;) in care se discuta ACVARISTICA .. si altele... nu poate decit sa ne produca bucurie.

SCOT DIN NOU IN EVIDENTA faptul ca sunt bineveniti TOTZI membrii si nemembrii forumului.
aqua silicone de la den braven
silicone universal (parca) de la bison ( asta are expres o "imagine) in care arata un acvariu )
era ceva cu ...

cin' să ia cu mineeeee, biiii-neeeeeeeeeee
îi dau didiplisuuuuuuuuu' dddaaa pppaaa miiii-neeeeeee

? ? ? ?
RUGAMINTE PENTRU TOTI USERII ACTIVI PE ACEST SITE

IN MASURA TIMPULUI DISPONIBIL REACTUALIZATI ADRESADE MAIL LA CARE PUTETI FI CONTACTATI

datorita faptului ca userul viocris nu se poate loga, i-am resetat parola.
am incercat sa-l contactez pe adresa declarata pe forum , dar aceasta e inactiva.
am incercat sa contactez userul ozelot, care a transmis problema lui viocris, nici adresa lui nu mai este valida.

ASA CA,
PENTRU SITUATII DEURGENTA SI REMEDIEREA CIT MAI RAPIDA A PROBLEMELOR - ACTUALIZATI-VA ADRESELE DE MAIL !!!
si mai ales de aerare ;)
iar filtrul, cu cit "deranjaza" apa mai putin, cu atit mai bine.

planteaza-l la greu si sa vezi ce minunatie iti iese...
fa o 'cercetare la fatza locului aici poate-l dibuiesti dupa poza, sau care seamana cel mai mult cu ce ai tu ..
si ca sa nu existe dubii, razvan vine acum cu o propunere pe care a mai "propus-o" ;) si altora...
daca vrei sa ai pesti MULTI in acvariul tau (relativ mic) , baga nene caracide mici !!!
neoni(rosi, normalin negri, roz) , calistusi, megalopterus (fantomitze) cardinali (neonul saracului), bleheri, petitela.... ... pune multi(in 80 l merg si 30-40 buc) , dar o singura specie, sau hai , treaca de la mine 2 ( o combinatie teribila, neonii normali+ neoni roz)
ca sa ai de unde alege, baga un ochi aici
dupa 3 zile, rezultate mai mult decit multumitoare...
pesti lipsa la apel - 0 (zero)
plantele au bolborosit ca de obicei, si au luat viteza, la crestere.
daca-ti mai ramane pina duminica niste sagitaria... m-ar interesa si pe mine...
da!! simpla spalare e de ajuns. daca dai click pe linkul din semnatura mea, vei vedea cum arata in apa...
este un banal acvariu normal ....
nu are carasi, nu are turnulete, nu are forma exotica, ce critici vrei sa auzi ???
ce pot sa-ti urez, este doar ..
SA-TI PROLIFEREZE SCALARII

serios acum ..
avind in vedere scalarii, este destul de golas dupa gustul meu, dar destul de "plin" dupa gustul scalarilor. arata bine man, stai linistit si nu-ti mai face complexe ;) )
apa limpede, plante sanatoase.. ce vrei mai mult??
ma bucura faptul ca lumea mai baga si "alte specii" prin acvariu, neoni negri ;) pe linga cei normali.. poate viviparii nu prea isi au rostul si locul pe acolo... dar sunt buni ca "supliment proteic" la hrana scalarilor... ;)
breeeeee!!! hai ca esti de coma!!!!!
du-te in stadion in 23 la tribuna a 2-a .. gasesti si nisip, si pietre, si piertis margaritar, gata cernut... ;)

Forum Index » Profile for razvan » Messages posted by razvan
Go to: