[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: todorangrg
Forum Index » Profile for todorangrg » Messages posted by todorangrg
Trecand in revista toate lucrurile necesare unui nou acvariu m-am impotmolit la subsrat/fertilizare/incalzire. Zilele trecute ma uitam la pozele de la concursul AGA si am vazut ca majoritatea folosesc ADA...fericit am inceput sa caut pe net in germania produsele care m-ar interesa(am o cunostinta care imi poate aduce). Dar cand am vazut preturile(mai ales la consumabile) am ramas trasnit .Acum nu stiu ce sa aleg care ar fi cea mai buna alegere la un pret acceptabil? Ma gandeam la Dupla? ar mai fi ceva? in plus eu am substrat dupla la acvariu mai mic dar nu imi place culoarea caramizie...ce alt substrat mai "cult" este? Legat de incalzitor de substrat trebuie cumva sincronizat cu cel care incalzeste apa?am citit undeva ca trebuie sa fie cu 2 grade mai cald in "pamant"...
As dori sa imi construiesc un acvariu cam de 600-700l care va sta in camera in care dorm. Am auzit ca sistemele suspendate de iluminare(cu lampi metal halid) la un acvariu fara capac sunt mai profi decat sistemul clasic cu capac si neoane. Va intreb care ar fi plusurile si minusurile unui astfel de sistem de iluminat. Am vazut in "Interviu cu Andre Luiz Longarco" un acvariu foarte frumos care nu avea intarituri....cum e facut? As dori sa stiu mai multe deoarece ma tenteaza si pe mine....

Forum Index » Profile for todorangrg » Messages posted by todorangrg
Go to: