[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: petre79
Forum Index » Profile for petre79 » Messages posted by petre79
Azi mi-au venit si melci Tylomelania sp. Yellow.....

image

image

image

image

Va multumesc de incurajari
Salutare,...de ceva timp ma tot batea gandu la un nano cu creveti...dupa cateva cautari pe google si intrebari puse in stanga si-n dreapta unora colegi m-am hotarat sa investesc ceva banuti intr-un acvariu....
Norocul a si venit foarte repede cand in una din zile m-am trezit cu un acvariu hailea A50 in casa , facut cadou de unul dintre parinti ...... si asa au inceput investitile la acest nano...

Acvariu Hailea A50.....60 litri
Aparatura.....filtru extern Dennerle Nano External SkimFilter , incalzitor 50W (setat la 25 grade)
Iluminat.....cu ceea ce a venit in dotare acvariul + 4 leduri de 3W (6500K)
Decor......roca neagra si o radacina mica
Substrat.....pietris negru
Hrana si minerale.....Shirakura Ebi Dama , Shrimp King Complete , Shrimp King Mineral , Dennerle Crusta Gran , JBL Novo Prawn , Sera Shrimp , Tetra Wafer Mix , frunze Catappa , frunze banan ..............Liquid Mineral Ca+ , Black Water Fulvo+ , White Mineral Powder , Mineral Stones
Plante........Christmas moss , fissidens moss , anubias nana , eliocaris acicularis , staurogyne repens , cryptocoryne wendtii , Microsorum pteropus var. Windelov , Hygrophila pinnatifida , Blyxa japonica
Nevertebrate........ Red crystal , black crystal , yellow , melci substrat

Toata stima pt Alex08 pt detaliile si donatiile facute si lui Sebacka pt crevetii

image

image

image
Vand urmatoarele produse....

Skimmer JBL Top Clean II folosit foarte putin(are cutie originala) = 65 lei
Filtru intern Hailea RP 400 folosit (fara mediu filtrant) = 20 lei
Filtru intern Hailea RP 400 NOU (in cutie originala) = 40 lei

Cutii Petri din sticla....foarte bune pt a pune mancarea crevetiilor in ele(daca nu se foloseste asa ceva cu timpu se poate colmata foarte tare substratul)

Dimensiune cutii....(diametru/h)..
1- 10/1.2cm
2- 9,5/1,5 cm
3- 9/1,2 cm
Pret cutie 10 lei

image

Pe langa costul produsului se mai adauga si transportul prin posta
Detali pe PM sau la nr. 0744503865
Woow...un rosu de invidiat
Salut poti folosi Easy Life Kalium Kalium-Potassium este foarte bun
Succes in continuare
Acvariul arata bine si plantele sunt sanatoase..
Putin lucrat in partea stanga si va arata mult mai bine
La multi ani ! ... si succes in continuare
Foarte frumos Alex....
Un an nou fericit si La Multi Ani !!!
La Multi Ani !!!
Succes cu proiectul.......arata bine pentru inceput
Asteptam poze cu el limpezit
Eu zic ca....la cat a investit in acvariu, o osmoza nici ca nu se mai observa la cheltuieli..(aia in cazul in care vrea sa se plictiseasca )....
E ca si cand cumpar de toate pentru un acvariu ..il plantezi dar uit (sau nu vreau) sa cumpar fertilizanti......si ma intreb de ce mie nu-mi merg plantele....
Nu te supara dar nu inteleg ceea ce vrei sa faci cu setapul respectiv....
Multumes de aprecieri.... , sper sa te auda "mosul" si sa-ti indeplineasca dorinta
La mijlocul saptamani......

image

image

image

image

image

image

image

image

image
Din cauza unor probleme tehnice am fost nevoit sa reincarc filmuletul pe youtube.......(rog un moderator sa-mi stearga postarea cu filmuletul care nu merge - Multumesc)

bitanu wrote:dar din cate am observat, ai o problema cu o parte din pestuci (care sunt in plan secund pentru un aquascaper, astia mici devenind o ,,umplutura,, care sa nu cace mult sau ,, sa miste ceva,,) pentru ca au o anomalie, care se pare ca ar fi una genetica si anume acea cocoasa sau coloana stramba.

Asa ii Daniele.......uni sunt mai slabi de "oase" si-au facut cocoasa din cauza dresajului....

Frumos pentru inceput......ar merge si cateva mici modificari pe ici ,pe colo .....
Succes in continuare
O mica sedinta foto......

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image
Multumesc de aprecieri.......sincer sa fiu mi s-a parut o greutate prea mare si ca va ceda fundul acvariului, imi place sa fiu preventiv decat sa am probleme cu vecinii....
Mutari in acvariu nu va mai fi, poate cateva fire de Eleocharis acicularis va fi puse in partea dreapta....

Lucian: Am corectat eu primul post si am sters ultimul post
Salutare dragi colegi, cu ceva timp in urma am hotarat sa incerc si un alt tip de setup.....zis si facut... cum ii destul de aproape Targu-Jiu-ul de Hunedoara m-am suit in masina si i-am facut o vizita colegului Adrian Jivulescu de unde am achizitionat niste roca neagra (mai precis 15 kg).......
Dupa ce m-am tot gandit cum sa-l aranjez am ajuns la concluzia ca trebuie sa renunt la majoritatea plantelor din vechiul acvariu
Asadar bazinul a ramas acelasi pe care il stiti doar a survenit mici modificari la aparatura necesara ....

Acvariu 324L......start 04.03.2013
Dimensiune acvariu:L120xl45xh60,sticla 10mm

Aparatura:2 filtre externe: Sun-Sun jhw 403(1400L) si Tetratec 1200, schimmer JBL,sterilizator UV-C 5W JBL, incalzitor 300W JBL, CO2-butelie 10L; reductor de presiune JBL Proflora m001;electrovalva ;reactor home-made; PH Controler cu sonda Dupla setat la 6,4

Iluminare:Lampa Home-Made cu Tuburi T5 - 2 tuburi Giesemann Aquaflora 54w; - 2 tuburi Giesemann Midday 54w – 1 tuburi Osram 965 54w

Decor:15 kg roca neaga, autocolant transparent sablat

Substrat:JBL Aqua Basic plus 30 litri, JBL Manado 60 litri
Fertilizare:Easy Life, ProFito, Easy Life EasyCarbo, Easy Life Ferro, Easy Life Nitro, Easy Life Fosfo,Easy Life Kalium, Micro si Macro

Gazon: Hemianthus callitrichoides "Cuba" , Eleocharis parvula
Plante: Blyxa japonica , Hygrophila pinnatifida , Hydrocotyle sibthorpioides (maritima) , Eriocaulon cinereum , Pogostemon helferi.

Fauna:4 Otocinclus Vestitus, 3 SAE , 50 neoni

Nevertebrate; creveti Red Cherry Shrimp; creveti Amano

Asa arata acvariul meu in prezent...

image
1600x837

image
1600x837

image
1600x837

image
1600x837

image
1600x837

image
1600x837

image
1600x837

image
1600x837

image
1600x837

Parerea mea ii ca arata bine asa cum ii acum, cand vei planta si parvula si se va maturiza va arata mult mai bine...
Totusi as lipi un autocolant pe spate de culoare neagra, ar ascunde acele cabluri care se vad in partea stanga si ar pune in evidenta plantele
Succes in continuare

Forum Index » Profile for petre79 » Messages posted by petre79
Go to: