[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: petre79
Forum Index » Profile for petre79 » Messages posted by petre79
Din propia experienta nu se potriveste nici un reductor de oxigen(fie el orice marca)pe buteliile de co2
Dupa cum ti-am mai spus au filete diferite....
Si fa cum vrei cu butelia de oxigen...eu unul nu m-as juca cu asa ceva...Co2 este un gaz care isi mereste presiunea la temperaturi ridicate,deaia are robinet cu siguranta de presiune.....
Am incercat si eu la inceput sa modific o butelie de oxigen in co2....dar din pacate nu a mers
Nu se potriveste reductorul pe filetul de la butelia de oxigen.......si am impresia ca nu merge nici robinetul schimbat pe butelia de oxigen...
Parerea mea este ca sa nu-ti mai pierzi timpul,cauta o butelie care este destinata co2-lui

PS:si sa nu uitam ca buteliile de co2 au un robinet cu o supapa de siguranta......
Nici nu iti trebuie mai mult decat cele doua tipuri de neoane......ai acolo lumina calda(aquaflora) si lumina rece(midday)
Merg si eu pe aceasi mana cu Stefan....
Cum ti-am mai spus si pe alt forum ti le recomand cu incredere......
CcC wrote:Cum mentii toninele? Le tunzi sau le tai varfurile si le replantezi?

Cu lumina buna....fertilizare si CO2 din plin...
Deobicei nu prea folosesc foarfeca in acvariu ......daca vorbim despre tonona belem-desprind " puiuti " si ii replantez dinou(cam aceasi treaba fac si cu setaceum-ul), iar celalalte plante le scot din substrat rup cozile si apoi le replantez
O mica sedinta foto la inceput de an .........iar cele doua neoane osram 830,au fost schimbate cu doua giesmann aquaflora primite de la Mos Craciun

image

image

image

image

image
Linistit poti sa o folosesti.........si eu am avut 2 buteli (tip stingator G2 si G5),doar ca m-am dus cu ele si s-au montat robineti......esti mai sigur cu robinet nou decat sa ramana cu acea clapeta....
Excelent, frumos acvariul ......dar fa cumva si muta acel termometru pe o latura a acvariului....nu da bine in poze ..

Frumos...felicitari
Frumos colega.......felicitari
Sarbatori fericite
Multumesc.....un smartphone,nu de ultima generatie dar nici prea vechi
Cateva poze din aceasta seara ......

image

image

image

image

image
Salutare colegi,..dupa aproximativ 3 luni trec si eu la sectiunea despre noi ....
Pentru cei care nu m-au cunoscut,ma numesc Petre am 33 de ani si sunt din Hunedoara..
Detin un acvariu de 324L,plantat pe care il puteti vedea aici http://www.acvariu.ro/forum/posts/list/21640.page
Va multumesc si va urez tuturor sarbatori fericite
Testele sunt de la Sera,iar valorile sunt:

PH=6
GH-5 dgh
KH-4 dgh
FE-0,5 mg/l
NO3-10mg/l
PO4-2 mg/l
Gazonul s-a extins foarte frumos,iar despre pogo...superbi
Un acvariu curat si reusit ....
Felicitari colega
Va multumesc pentru aprecieri .......
Cateva poze din aceasta seara

image

image

image

image

image

image

image
Dupa mici modificari si renuntari la cateva plante...acvariul meu arata cam asa..

image

image

image

image
Frumoasa macranda..........o planta in adevarata ei splendoare ....
Se vede ca are tot cei trebuie ca sa creasca sanatoasa....
Felicitari
Parerea mea este sa renunti la fertilizanti de la Jbl......si sa incepi sa fertilizezi cu toata gama de la EasyLife....(carbo, fosfo, nitro, ferro, pro fito, kalium-potassium...)
Vei doza fertilizant exact de care si cat au nevoie plantele.......si ai sa vezi dupaia schimbari...
Eu unul folosesc asa ceva si sunt tare multumit de rezultatele obtinute ...

Forum Index » Profile for petre79 » Messages posted by petre79
Go to: