| Message |
|
|
Foarte frumosi, asisti la un adevarat spectacol de fiecare data cand ii hranesti.
|
 |
|
|
|
De naparlit trebuie sa naparleasca. Faptul ca ii lipsesc un picior si un cleste poate fi din alta cauza. Am inteles ca dupa naparlire ii cresc la loc.
|
 |
|
|
|
Bine ai venit, ceva date despre tine nu ne dai?
|
 |
|
|
|
In valoare de 20-30 de lei, accept si donatii, evident suport eu taxele de transport in cazul asta.
|
 |
|
|
Suna mai fain ceva de genu(parere strict personala  ): "Climbing Everest" sau " On top of Everest". Da un search pe google, cam seamana mini-muntii tai cu ai' din Himalaya.
|
 |
|
|
|
Asta nu inseamna ca daca aia de la petshop ii tin asa e ok. Oricum acolo stau doar o perioada determinata de timp, pe cand la tine o sa stea mai mult. Faci cum vrei...
|
 |
|
|
O sa iasa o adevarata jungla acolo. Arata "beton".
PS: Cand scapi la moss(ala din a 2 poza de pe roca din dreapta, am uitat denumirea) sa nu uiti de admiratorii tai de prin muntii capati!!
|
 |
|
|
|
Acvariul e frumos, dar esti sigur ca vrei sa ti carasi cu gourami? Sunt cam la poli opusi cu cerintele in ceea ce priveste temperatura apei.....
|
 |
|
|
|
Salut si bine ai venit. Betta sunt pesti care se tin singuri din cauza comportamentului agresiv. E putin probabil sa "prinda" un neon, dar ii va stresa pe micuti mai mult ca sigur. Singurii pestii cu care am reusit sa ii tin in pace au fost ancistrusii, dar si aici depinde foarte mult de caracterul bettanului.
|
 |
|
|
|
Bine ai venit, multa bafta cu noul proiect si ape limpezi!
|
 |
|
|
E o ideea buna, daca nu ai plante care sa te incurce. Poate fi foarte util pt cei din petshop-uri, unde de regula sunt foarte multi pesti intr-un acvariu si plante mai deloc sau doar cate una artificiala. Cand am luat ultima data pesti, era o domnisoara acolo care s-a chinuit 10 minute sa imi prinda 5 neoni.
|
 |
|
|
Bine ai venit, sa traiasca si sa infloreasca microbu, asta bun ca de alti nu avem nevoie!
|
 |
|
|
|
Pai ceva detalii despre el nu ne dai?
-umplel pana sus, cu cat mai multa apa cu atat si bine si arata si mai frumos;
-cam sarac la capitolul plante;
-e ciclat?
|
 |
|
|
|
Frumos, o sa arate si mai frumos cand va fi mai maricel. Spor la treaba!
|
 |
|
|
Culturile au ajuns cu bine, le-am ridicat astazi.
Sanatate!
|
 |
|
|
Whoa, eu nu as renunta nici pt toate algele din lume la setupul asta, dar nah fiecare cu "nebuniile" lui.
Multa bafta cu viitorul proiect!
|
 |
|
|
Un acvariu reusit sa te bucuri de el.
|
 |
|
|
|
Bine ai venit!
|
 |
|
|
Te cred stimate, doar ca sunt pe cuie cu banutii, m-am interesat de o instalatie mai mare cu bomba, ma costa in jur de 80-100 de lei. Daca izbutesc sa-mi duc la bun sfarsit niscaiva afacesuguri, poate pot pune ceva deoparte si pt bomba, nu atat pentru a imi face mie pe plac, dar indeajuns sper pentru a nu face lacasul asta sfant al maririi tale de rusine, ca daca oi putea eu trece cu bine si peste asta, mi-oi considera ucenicia in ale acvaristicii mai gata, ca amu-i anu de cand ma apucasi de meserie si multe aflai de atunci.
|
 |
|
|
Sunt niste pestisori foarte frumosi, sa te bucuri de ei. La cat de speriosi sunt, ai grija sa nu se dea crevetii la ei.
PS: glumesc, sanatate!
|
 |
|
|