[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Florin82
Forum Index » Profile for Florin82 » Messages posted by Florin82
Asa si la mine o Cryptocoryne lutea Hobbit s-a topit pur si simplu abia daca se mai vede. Poate o da ceva din pana la urma. Dar la celelalte plante se pare ca le merge binispr.
La mine testul de co2 este mai inchis.
Da chestia asta cu fiertul apei e veche. Toti ma întreaba de fiertul apei.
Silviu Man wrote:Nu fi suparat. Eu am incercat sa discut problema in familie si cind am ajuns la NO3 toti isi verificau mesajele pe telefon

Si ce e aia ciclare? Fierbi apa si pui pestii.
Toti ma intreaba de ce nu am pesti în acvariu iar le spun ca pana nu se cicleaza nu pun nimic.
Exact la fel este si al meu.
Este de la eheim.
Pai am un burete de la vechiul acvariu. Se potriveste perfect. Mucilagiile aparute geamuri si out arata ca ciclarea a început.?
Skimerul chiar este bun. Face suprafa?a apei clara. Îl tin pe minim.
M? refer la inul de pe filtru daca pot un burete.
Cenusa a mai disparut pentru ca am facut schimb de apa. Azi am cumparat si un skimer. Trebuie tinut mereu în functiune sau ocazional? Pe interior la geam s-a depus un fel de muci de asemenea si la retur. La in pot sa pun un burete poate ajuta la filtrare?
Acum voi face un schimb de apa de 30 la suta si voi aspira cenusa cat pot.
Doar ca la mine este un fel de cenusa care s-a depus pe frunze.
image
Asta este culoarea de pe testul de co2.
image
A parut un fel de cenusa care s-a depus pe plante. Aveti idee ce o fi?
Azi vad ca nu este apa prezenta pe furtun.
Prodibio digest trebuie bagat o data la 2 saptamani? La inceput am pus 2 fiole una in filtrul si alta in apa. Pste 2 saptamani voi pune iar 2 sau decat una?
Deci solutia ar fi alt difuzor. Ce sa iau ca toate ar fi bune dar se pare ca nu e asa.
De ce am apa pe furtunul de co2? Difuzorul are supapa de sens dar vad ca nu isi face treaba.
Silviu Man wrote:
Florin82 wrote:Eu am e402. Am matrix plus bilutele cu care a venit filtrul. Micromec cred ca ii spune. Sertarul de jos este plin de material bio buretele nu l-am mai pus. Restul de 2 sertare sant cu burete.

Poti inlocui tot buretele cu Matrix, e mai bine asa. Nu lasi decit buretii din proximitatea pompei.

Da initial asa as fi facut dar m-am gandit sa pastrez buretele.
Ce temperatura trebuie pe perioada ciclarii?

Forum Index » Profile for Florin82 » Messages posted by Florin82
Go to: