| Message |
|
|
|
Asa si la mine o Cryptocoryne lutea Hobbit s-a topit pur si simplu abia daca se mai vede. Poate o da ceva din pana la urma. Dar la celelalte plante se pare ca le merge binispr.
|
 |
|
|
|
La mine testul de co2 este mai inchis.
|
 |
|
|
|
Da chestia asta cu fiertul apei e veche. Toti ma întreaba de fiertul apei.
|
 |
|
|
|
|
 |
|
|
|
Si ce e aia ciclare? Fierbi apa si pui pestii.
|
 |
|
|
|
Toti ma intreaba de ce nu am pesti în acvariu iar le spun ca pana nu se cicleaza nu pun nimic.
|
 |
|
|
|
Exact la fel este si al meu.
|
 |
|
|
|
Este de la eheim.
|
 |
|
|
|
Pai am un burete de la vechiul acvariu. Se potriveste perfect. Mucilagiile aparute geamuri si out arata ca ciclarea a început.?
|
 |
|
|
|
Skimerul chiar este bun. Face suprafa?a apei clara. Îl tin pe minim.
|
 |
|
|
|
M? refer la inul de pe filtru daca pot un burete.
|
 |
|
|
|
Cenusa a mai disparut pentru ca am facut schimb de apa. Azi am cumparat si un skimer. Trebuie tinut mereu în functiune sau ocazional? Pe interior la geam s-a depus un fel de muci de asemenea si la retur. La in pot sa pun un burete poate ajuta la filtrare?
|
 |
|
|
|
Acum voi face un schimb de apa de 30 la suta si voi aspira cenusa cat pot.
|
 |
|
|
|
Doar ca la mine este un fel de cenusa care s-a depus pe frunze.
|
 |
|
|
Asta este culoarea de pe testul de co2.
A parut un fel de cenusa care s-a depus pe plante. Aveti idee ce o fi?
|
 |
|
|
|
Azi vad ca nu este apa prezenta pe furtun.
Prodibio digest trebuie bagat o data la 2 saptamani? La inceput am pus 2 fiole una in filtrul si alta in apa. Pste 2 saptamani voi pune iar 2 sau decat una?
|
 |
|
|
|
Deci solutia ar fi alt difuzor. Ce sa iau ca toate ar fi bune dar se pare ca nu e asa.
|
 |
|
|
|
De ce am apa pe furtunul de co2? Difuzorul are supapa de sens dar vad ca nu isi face treaba.
|
 |
|
|
Silviu Man wrote:
Florin82 wrote:Eu am e402. Am matrix plus bilutele cu care a venit filtrul. Micromec cred ca ii spune. Sertarul de jos este plin de material bio buretele nu l-am mai pus. Restul de 2 sertare sant cu burete.
Poti inlocui tot buretele cu Matrix, e mai bine asa. Nu lasi decit buretii din proximitatea pompei.
Da initial asa as fi facut dar m-am gandit sa pastrez buretele.
|
 |
|
|
|
Ce temperatura trebuie pe perioada ciclarii?
|
 |
|
|