[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Florin82
Forum Index » Profile for Florin82 » Messages posted by Florin82
Frunzele au picat în locul unde este mucegaiul. Parca s-au topit.
Echipa de curatenie adica crevetii amano si pestisorii Oto?
Poate sa fie din cauza ca ciclarea incepe sa se produca? Nu stiu daca m-am exprimat bine.
Si inca 2 poze.
image
image
Revin cu poze ca sa se vada mucegaiul despre care am spus
image
A aparut la baza anubiasului un fel de mucegai alb. Stiti ce poate fi?
Sta putin timp pe geam dupa care pica.
Aveti idee cum fac ventuza sa stea bine. Am o ventuza de la out la filtru care nu sta.
S-a referit Silviu ca SAE poate sa jumuleasca gazonul. Si problema va fi ca ramai fara gazon.
As vrea sa bag si un prefiltru eheim stiti modelul si înc? un litru de matrix.
Oky nu voi mai face schimburi periodice de apa decat voi completa apa care se evapora. Eu m-am luat dupa aplicatia aia. Ei recomanda asa din cauza ca spun ca în a 3-a zi sa se introduca pesti sau creveti pt alge.
Din cate stiu ciclarea se produce în filtru si pe substratul din acvariu nu în apa. Schimburile de apa zic eu sant oky pe timpul ciclarii. Specific ca schimb decat apa nu si aspir substratul. Nici geamul nu-l sterg. Doar schimb de apa.
Eu am respectat doar schimburile de apa care le recomanda.
Cautati pe google play tropica si instalati aplicatia. Asta pt cei cu android.
Am gasit o aplicatie pe google play de la tropica. Recomanda schimburi de apa de 30 la suta la 3 zile. Alge nu mi-au aparut deloc. Fetilizez cu linia de la masterline si plantele cresc bine. Mai ales anubias da mereu frunze.
La multi ani sanatate ?i fericire. Si în al 2-lea rand un acvariu fara alge ).
Azi am facut teste de NO2 sa vad cum stau cu apa din acvariu si cea de la retea.
image
Apa din acvariu dupa fix 2 saptamani.
image
Si apa de la retea. Nu ma asteptam sa iasa asa de bine apa de la retea. De la inceputul acvariului schimbul de apa il fac la 3 zile de 30 la suta. Si la 2 saptamani vars o fiola de biodigest prodibio. Vietuitoare nu sant decat cativa melci.
El are impresia ca daca are acvariu cu asa pesti atrage clientii.
Cand functioneaza skimerul bulele de co2 sant mai raspindite prin acvariu.
Influenteaza intr-un fel functionarea skimerului evaporarea co2? Adica ma refer daca functioneaza pe perioada programului de co2. Sau chiar non-stop.

Forum Index » Profile for Florin82 » Messages posted by Florin82
Go to: