[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Fabrizio
Forum Index » Profile for Fabrizio » Messages posted by Fabrizio
da este valabil. Bineinteles ca are capac. intra pe flavius84_23 si iti dau poze pe mess
200 ultimul pret, vreau sa le vand intr-o saptamana (ambele acvarii)
250 lei
Mentionez ca acvariul il vand cu tot cu pesti cine vrea (10 neoni, 2 scalari, 2 colisa portocalii, 2 velifera, 2 gurami, 2 felighera si un silver shark), plus pompa aquael, incalzitor aquael, pompa aquael cu 2 iesiri, plasa de oxigen, buturuga mopan, substrat sub forma de pietris cu granulatie 4-7 mm, plus tuburile cu mancare si alte solutii pentru apa si plante (in cateva cuvinte dau tot ce e legat de acvariu ) )
P.S. Toate componentele sunt inca in garantie...le dau cu tot cu bonuri , sunt cumparate toate acum 2 luni.

P.P.S. Cine se grabeste primeste gratis inca un acvariu de 30 de litri cu 3 carasi, echipat complet!

TOATE LA UN PRET DE 300 DE LEI......NENEGOCIABIL ;)
ok
Vand acvariu 70 l cu capac, neon, echipat cu de toate + buturuga mopan
300 lei
flavius84_23 id de mess
0721210859
vand acvariu 30l + pompa
0721210859
Schimb un acvariu 30l + 3 carasi+pompa+plasa oxigen+termometru+tub mancare cu plante de orice gen

flavius84_23 - id de mess
0721210859
Mentionez ca pretul de 60 de lei este negociabil, in care mai intra si vibrator, plasa de oxigen si un flacon intreg , nou, cu macare NOVO GRANO COLOR, termometru si altele
Vand acvariu 30 de litri+3 carasi+pompa

60 lei
flavius84_23 este id-ul de mess
0721210859
M-ar interesa si pe mine de unde pot sa procur niste scalari din urmatoarele categorii: SMOKEY LEOPARD, WHITE BLUSHING, RED ANGEL, MARBLE VEIL, KOI ANGEL, GOLD VEIL.
Am un betta care de o saptamana statea retras in spatele pompei si a incalzitorului, cu capul in jos catodata, si nu iesea decat foarte rar, si atunci cand o facea inota cateva secunde si apoi intra iar la "locul" lui. Am vazut si cateva puctulete albe pe el si am zis ca are "gris". L-am scos din acvariu si l-am pus separat in alt alt vas , cu 3 picaturi de verde de malachit si o lingurita de sare. dupa 3 zile am pus iar 3 picaturi! am schimbat apa de 3 ori intr-o saptamana si acum cand l-am bagat in acvariu am vazut ca i-au putrezit aripioarele....cam 50%, parca i le-ar si fanjurat cineva! Si tot retras sta, dar parca , fata de prima data se plimba putin mai mult. Ce pot sa fac? Va rog frumos sa ma ajutati
Multumesc anticipat
P.S. Am uitat sa va spun ca nici nu mananca....decat fff putin!
M-ar interesa si pe mine de unde pot sa procur niste scalari din urmatoarele categorii: SMOKEY LEOPARD, WHITE BLUSHING, RED ANGEL, MARBLE VEIL, KOI ANGEL, GOLD VEIL.
Am o problema cu un betta. De cateva zile sta retras intre pompa si geam sau intre incalzitor si geam, cu capul in jos.....Iese f rar, se plimba cateva secunde si apoi intra iar acolo! Ce se intampla? Ce pot sa fac?
Si eu am aceeasi problema cu un betta. De caeva zile sta retras intre pompa si geam sau intre incalzitor si geam, cu capul in jos.....Iese f rar, se plimba cateva secunde si apoi intra iar acolo! Ce se intampla? Ce pot sa fac?
Mi-am facut acvariu de 1 sapt si deja mi-au murit 11 neoni si un carasel! din ce cauza? unii mi-au spus ca ar o bacterie ceva prin apa...si le ataca branhiile! inainte sa moara cate un neon, acesta inoata numai la suprafata apei...ce pot sa fac?

Forum Index » Profile for Fabrizio » Messages posted by Fabrizio
Go to: