[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: ronny
Forum Index » Profile for ronny » Messages posted by ronny
Eu am precizat clar in primul meu post ca nu stiu nimik despre acvarii..Eu in stadiul in care sunt cred ce vad aici..ptr ca nu am de unde sa am experienta !..si din ce am citit pana acum mi-am facut o idee...si chiar am citit mult..daca ma credeti de la ora 8 pana la ora 12 am cautat si am citit despre guppy..
am vorbit si cu mama si am gasit alt loc unde o sa-l punem...si am castigat cv...pot sa ma duc pana la 40 cm inaltime..e mult mai bine acum
apropo cam cat costa pestii ?
Dupa ce am mai citit si pe acest forum si pe altele...m-am hotarat sa-mi i-au 6 guppy (2 masculi si 4 femele) ptr inceput . Intai o sa-mi cumpar acvariul si echipamentele (Filtru, pompa de aer cu furtun si piatra de aer, Incalzitor, Termometru, Furtun pentru schimbat apa din acvariu)
Aici am o intrebare: Daca vreau un acvariu cu anumite dimensiuni pot face comanda ? si daca da cam cati litri are un acvariu cu dimensiunile Lungime=50,inaltime=22,latime=30
O alta intrebare ...cum bag plantele ?..le bag pur si simplu radacina in substrat ?
La 2 sapt dupa ce o sa-mi i-au acvariul,dupa ce o sa fie ciclat acvariul o sa bag pestii...aici o alta intrebare ? ar fi bine sa i-au vreun sanitar ?

..cam astea ar fi intrebarile mele in mom de fata...maine probabil cand o sa ajung cu toate chestiile acasa o sa ma descurc...(SPER)
Va multumesc !
Salut baieti..Sa va zic povestioara mea:
Azi dimineata am fost la o persoana si am vazut un acvariu f frumos si pesti absolut incantatori..nu era ceva extravagant,scump sau mai stiu eu cum...doar ca era f curat si plantele erau f frumos asezate..este un acvariu destul de micut dar arata f bine...Dupa ce am vazut la el as vrea sa-mi fac si eu un acvariu..Precizez ca nu stiu absolut nimik despre pesti...Si as vrea sa ma indrume si pe mine cineva de aici...daca se poate sa-mi zica pas cu pas ce sa fac..vreau un acvariu mic...vreau sa incep cu 4-5 pesti si cu strictu` necesar ..Cine se incumeta sa ma sfatuiasca..sa-mi zica si pestii pe care ii i-au...nu am preferinte..orice peste..doar sa fie mic ..Si as mai avea nevoie de primele sfaturi..adica dupa ce i-au ce o sa-mi ziceti(nisip..pietris..plante...neon..pompa..etc)....cand o sa ajung acasa ce o sa fac in prima saptamana...Scuzati-ma daca va cer cam multe..Va multumesc anticipat si sper sa nu ma ocoliti.

Forum Index » Profile for ronny » Messages posted by ronny
Go to: