| Message |
|
|
|
Arata foarte bine,felicitari!
|
 |
|
|
|
Acel sera siporax cred ca este prea mare pentru filtrul tau (filtru intern nu?),vezi ca este sera minisiporax,in romania este un saculet cat pumnul vreo 9 lei
1,2 si 3 toate corecte
De asemenea vezi sa ai un numar ok de pesti la volumul acvariului,orienteaza-te spre pesti mai mici,hotaraste-te care iti plac mai mult si spune-ne ce vrei sa pui,noi iti vom spune daca sunt ok. (scapa de restul,in special de scalari!)
|
 |
|
|
Salut,probabil ca pestii au fost bolnavi de la magazin.
AR fi frumos sa pui o poza cu acvariul.
Filtrul acela este ok,este recomandat sa il umpli cu material de filtarre bio,ca sera siporax.
In teorie ar trebui ca pestii noi sa fie carantinati,dar in practica aproape nimeni nu face asta
Daca pestii ceilalti nu au nimic,nu are rost sa ii bombardezi cu medicamente.
|
 |
|
|
|
Plante poti achiztiona linistit online,la fel si alte produse. Singurul lucru care nu l-as comanda online ar fi pestii si alte animale.
|
 |
|
|
|
Parerea mea este ca este constipat,cu ce ii hranesti si cum/de cate ori pe zi??
|
 |
|
|
|
Buna,da te rog cateva detalii despre acvariu (volum,filtrare,plante,lumina,fertilizare,ingrijire etc.).
Cu ce hranesti caraseii??
Si o poza cu tot acvariul ar ajuta...
|
 |
|
|
|
Arata mult mai bine,continua tot asa.
Daca vrei sa imbunatatesti filtrarea radical,poti sa scoti o parte din buretele din filltru cu material de filtrare bio (sera siporax,seachem matrix,eheim mech etc.)
Iti recomand sa scapi de scalari,vor creste curand prea mari pentru acvariul tau si vor deveni agresivi,este posibil sa iti manance neonii.
|
 |
|
|
|
Salut,incearca la aquadec
|
 |
|
|
|
Zeul s-a hotarat...
|
 |
|
|
|
E 8 lei la Coralis...
|
 |
|
|
|
Sunt scumpi la animax,sunt vreo 15-20 de lei bucata.
Buna idee,copii adora acesti pesti
|
 |
|
|
|
Hai ma ca e doar o corabie.
Poti sa iei una chiar ok,maro-gri,o acoper cu plante si poate fi chiar frumos
|
 |
|
|
Eu mi-am printat 3d numai machetute de avioane,elicopterase si medalioane/inele pentru gagici 
|
 |
|
|
|
Dar de ce in curte??
|
 |
|
|
@TheJacko:+1
Treci pls pe la despre noi si fa-ti un scurt topic de prezentare,sa vedem cine esti si ce acvarii ai 
|
 |
|
|
|
Material biologic inseamna un material poros care permite asezarea culturilor de bacterii,cum ar fi sera siporax sau seachem matrix.
In poza mi se pare ca apa este cam tulbure...
Poti sa-i explici fetitei ca pestisorilor le place mai mult un nisip de culoare normala,si o data schimbat,veti vedea ca arata mult mai bine.
Iti recomand sa reduci numarul de plante artificiale pana iei unele naturale easy,doar ocupa spatiul aiurea.
Ai cam gresit cu xipho,ei au nevoie de spatii mari in care sa sa inoate.
|
 |
|
|
Salut,intradevar mai sunt lucruri de imbunatatit la acvariul tau,incepand cu pietrisul rosu
Ar fi frumos sa dai niste detalii despre acvariu (volum,filtrare,fertilizare,plante,lumina,pesti etc.)
|
 |
|
|
|
Monster fish tank!
|
 |
|
|
|
Au in total vreo 20-30 de specii de pesti,dar totusi majoritatea acvariilor sunt ok,curatele
|
 |
|
|
|
La vulcan au o selectie mult mai mica decat la hb/coralis/maxipet,nu este tocmai un mgazin mare...
Iti pot enumera tot ce au de vanzare in somn.
|
 |
|
|