[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Pterophyllum
Forum Index » Profile for Pterophyllum » Messages posted by Pterophyllum
Hehehe, nici o problema!!! Tocmai pentru ca este "mai special" imi place la nebunie acest forum !!
Vad ca mama lor se uita dupa ei... Pacat ca nu mai pot sta cu parintii, dar asta e... decat mancati, mai bine asa. Abia astept sa ii vad cum arata cand mai cresc!!
Arata sublim!!
Eu am avut o prietena in copilarie pe care o chema Dana, insa deoarece parintii ei ar fi vrut ca aceasta sa fie baiat, au poreclit-o "Baietu'" si toata lumea o striga asa
Cat despre pestisori, ii alint in toate modurile posibile, au o lista intreaga de apelative, pe langa nume, asa ca nu o sa "simta" ei daca mai schimb ceva
Tare sunt curioasa cum o sa arate cei doi... acum au culoarea sidefului si parca se zaresc si niste umbre verticale pe corp... Oricum, sunt diferiti fata de ceilalti si nu cred ca vor fi nici ca mama lor....
Multumesc mult pentru ajutor, momentan ma descurc descurc. Chiar nu este greu, mai ales ca au ramas putini, si nu intervin alte belele.
Ma bucur ca nu te-ai razgandit si ca vor ajunge pe maini bune !! O sa se simta minunat la tine in acvariu!!!
Multumesc mult Smileyface! Si tie la fel, sa-ti traiasca pestiucii, si dupa ce mai cresc poznasii mei, daca nu te-ai razgandit, poate infiezi cativa
smileyface wrote:Eu zic Casper sau Ariel !

I-am botezat deja, nu mai schimb numele ca le schimb norocul! Merci pentru sugestie
Multumeeesc!! pai mai intai dau o bere asa virtual , si cand mai organizati intalniri in Bucuresti promit sa ii "ud" conform obiceiului smilie smilie !!
Hehehe....pai sa ramana asa atunci! poate am bafta si sunt pereche.
Na, ca a avut loc si un botez pe forum
Heheheh nu am stiut ca asa se obisnuieste!!
Hmmm....cum suna Ghost daca este baietel si Pearl daca este fetita ?
Apropo, am doi pestisori asa. Unul este putin mai mare ca celalalt.
Multumesc!! Vad ca mai intai li se formeaza aripile caracteristice si apoi corpul.
Abia astept sa arate ca parintii!!
Nu renunt la Artemia. Mai am destule oua, si nici nu fac in cantitate extraordinar de mare...ci cat sa ajunga pentru 13 pestiuci Daca ramane surplus, mananca parintii de la pipeta.
Prima poza este cu puiutul meu preferat. Cred ca o sa fie in totalitate argintiu pentru ca nu are nici o pata inchisa. O sa il pastrez ca mi-e drag rau
La inot cu parintii...
La inot cu parintii...
La inot cu parintii...
La inot cu parintii...
Da, da, sunt niste santajisti!! Te fac la sentiment O sa continui sa le dau mancarica amestecata si o sa incerc ca prima portie sa fie doar hrana uscata pisata. Inca sunt micuti asa ca o sa ii mai alint putin cu Artemia.
Acum sa va mai arat niste pozici facute aseara (varsta puilor: 25 zile)
Doamne fere'!!! Sper sa nu!
Ce norisor de puiuti!!! Au plecat la explorat
Le-am dat "amestecatura", si scuipau ce nu era Artemia Ce comici au fost!!! Incet, incet poate prind gustul.

Forum Index » Profile for Pterophyllum » Messages posted by Pterophyllum
Go to: