[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Pterophyllum
Forum Index » Profile for Pterophyllum » Messages posted by Pterophyllum
Nu am avut ce face...dupa ce i-am primit in iunie, aveam doua variante, si anume sa iau imediat un acvariu putin mai maricel cu filtru ieftin si sa ii mut acolo, sau sa mai astept nitel sa strang mai multi $$$ si sa le construiesc o casuta mai buna. Am preferat a doua varianta. Intr-adevar in colivia in care au stat degeaba depuneau, pentru ca mancau icrele pana intr-a treia zi. Probabil ca nu au simtit "consumata" treaba, iar acum recupereaza lunile pierdute
In legatura cu mancarea....ma gandeam sa le mai dau o perioada doar Artemia pentru ca sa ajut dezvoltarea puiutilor mai micuti.... ?
Din iunie tot sunt in calduri!! o data la 8-9 zile le arde de zbenguiala
Multumesc mult, Alber!
Au toata liberatea sa se bucure de viata . Mai este loc pentru puisori noi!
Sigur ca am grija de cei micuti. Ii iubesc pe toti in egala masura!!
Am doi piticuti iar restul sunt medii si mari. Atat sper ca cei mititei sa nu ajunga la maturitate jumatate din cat ar trebui sa fie, pentru ca acum cam asa sunt, 40% din cei mari (ca marime). Poate doar ritmul lor de crestere este mai lent, caci de mancat, mananca bine. In seara asta le-am dat doar Artemia si au bagat in ei ca la concurs
De cateva zile mi s-au dus cam toate planariile - a fost de ajuns un schimb de apa, stergerea sticlei si reducerea cantitatii de Artemia. Intr-una din zile am surprins un pui cum le ciugulea de pe geam
Parintii curata de zor tubul conjugal...
Am observat ca intre mese, ciupesc din lemn ca si cum ar manca ceva de pe el.
Nu ma lasa inima sa fiu asa drastica cu ei din cauza ca sunt cativa puiuti care nu au crescut la fel de mari ca ceilalti...
Multumesc! Sunt cam transparenti mititeii, asa ca li se vede tot, tot
Eu va doresc o existenta cat mai lunga si frumoasa, sa fiti alaturi de noi nu 15 ani, ci de zece ori mai mult de acum inainte!!! Conteaza foarte mult un sfat din partea unei persoane cu experienta. Desi citesc foarte mult despre Scalari si acvaristica in general, atunci cand ma confrunt cu o problema mai delicata, tot pe raspunsul si experienta voastra ma bazez. Nu as vrea sa risc si sa experimentez pe viata pestiucilor .

Azi dimineata le-am dat puilor doar hrana uscata faramitata....nu au vrut sa manance din ea deloc. O inhatau si o scuipau. Asa ca a trebuit sa le dau si Artemia....Joaca dur astia mici
Din pacate nu mai este loc....dar cand ne vom muta intr-o casuta mai incapatoare...o sa scot armele din dotare
La cat mai multi ani de acum inainte!!! smilie
Grele cu aia mici...scuipa imediat afara ce nu este Artemia... Dar inca este devreme cred ... abia de cateva zile le dau amestecatura.
Le prieste hrana vie pentru ca se maresc pe zi ce trece!!
Scuze pentru acel comentariu...cred ca a sunat cam ciudat
Am comentat la ce a spus Stefanp, cu laudele...nu m-a impins de la spate/platit nimeni ca sa fac acele afirmatii. Trebuia sa pun in ghilimele cuvantul.
Stefanp, fiecare cuvintel il meritati din plin! Pentru cei ce se intreaba... Nu, nu m-a platit nimeni
Faye, sunt cu dedicatie pentru tine! Tu ai spus ca vrei sa vezi mormolocii
Nu ca as putea sa ma abtin sa nu le pun
Lucian, sa inteleg ca esti interesat ?
La cat mai multi ani!!
koala wrote:
Observi ca puiul incepe "sa ia forma"?
Deja se poate recunoaste specia.

Da, da, acum e clar ca nu-s Oscari
koala wrote:Unii ne apreciaza si sunt alaturi de noi, inca de la inceput... anul viitor o sa sarbatorim 15 ani de forum.

Inclusiv cei care v-au descoperit pe parcurs
La multi ani si cat mai multe proiecte frumoase!!!
Gasca in varf de lemn...
Si pentru ca nu pot tine doar pentru mine, va prezint macroul zilei
Varsta pui: 27 zile
Arata foarte frumos si elegant!!! Felicitari pentru ceea ce ai realizat!! vreau si eu, ca m-ati inebunit cu pestisorii astia colorati si veseli !!!
koala wrote:
lukitza wrote:Ne place sa ajutam si ne place sa impartasim aceasta pasiune.

Mii de multumiri!!! Forum number one
lukitza wrote:Eczact
Fara intentia de a pupa pe nimeni la "dos", sunt aici niste oameni deosebiti, pe langa faptul ca sunt saritori sa dea o mana de ajutor, culmea, se mai si pricep.

Aprob tot ce ai spus. Sunt oameni deosebiti de la care avem ce invata, si care sunt dornici sa ne invete cu placere. Calitatea raspunsurilor, respectul primit pe acest forum si modul lor inteligent de a trata orice problema, m-au castigat pentru totdeauna. Jos palaria in fata lor !! smilie

Forum Index » Profile for Pterophyllum » Messages posted by Pterophyllum
Go to: